Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

  /  PROJECTEN   /  Splitsingstekeningen
Splitsingstekeningen maken | wb4u

Splitsingstekeningen

Wij maken geregeld splitsingstekeningen. Dit is nodig als je een woning, object of bouwgrond op wilt delen in meerdere kavels, kamers of appartementsrechten.
 
Er zijn twee soorten splitsingen:
?Kadastrale splitsingen
?Bouwkundige splitsingen
 
?Kadastrale splitsingen:
De naam zegt het eigenlijk al. Op het moment dat je een perceel met daarop eventueel een bouwkundig object wilt opdelen dan dien je dat in sommige gevallen aan te vragen bij de gemeente. Dit doe je door middel van een kadastrale splitsingstekening.
De kosten zijn afhankelijk van de grote en het aantal te splitsen eenheden.
 
?Bouwkundige splitsing:
Nu kan het zijn dat op het perceel een bouwkundig object staat dat ook afgesplits dient te worden. In dat geval maak je een bouwkundige splitsing.
Ook deze kosten zijn afhankelijk van het type object, de grote er van en de aan te brengen veranderingen.
 
?Bouwkundige vs Kadastrale splitsingstekeningen:
Een bouwkundige splitsingstekening is een volwaardige bouwaanvraagtekening waarmee de aanvrager aan dient te tonen dat het object conform het bouwbesluit eisen wordt opgesplitst.
 
Iets makkelijker is een Kadastrale splitsing (lijnen tekening) wat een simpele lijnentekening lijkt, maar waar verrassend veel eisen bij komen kijken.
 

Post a Comment

VACATURE DELEN