Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

PRACHTIGE 2D BOUWTEKENINGREN

2D-Bouwtekeningen

Wij helpen u met inzicht verkrijgen.

PRACHTIGE

Bouwtekening 2D

 

Waarom een 2D bouwtekening?

De bouw is een zeer belangrijke sector waar ontzettend veel bedrijven deel van uitmaken. Wanneer u zeker wilt zijn van een goede bouw, is het aan te raden om een specialist in te schakelen die ideeën kan vertalen naar een bouwtekening. We Build 4 You is een ervaren partij die bekend is met het bouwbesluit. Samen met u kunnen we een ontwerp vormgeven. Om dat te kunnen realiseren, gaan we uitgebreid met u na wat uw wensen zijn. We kunnen het idee vertalen naar een 2D bouwtekening.

 

Het is zeer gebruikelijk om een bouwtekening 2D te laten maken. Doorgaans heeft u voor het bouwen of verbouwen een omgevingsvergunning nodig. Om een omgevingsvergunning te krijgen, zal u een aantal documenten aan de gemeente moeten leveren. Wij kunnen een 2D bouwtekening voor u maken die aan alle eisen voldoet. Ook als u vergunningsvrij kunt bouwen, is het zeer verstandig om een bouwtekening aan de aannemer te overhandigen. Ondanks het feit dat u bij een vergunningsvrij bouwwerk geen stukken aan de gemeente hoeft te overhandigen. Door gebruik te maken van een 2D bouwtekening weet u precies waar u in investeert. Dat is wel zo prettig, gezien een bouwwerk als een serieuze investering gezien kan worden.

Wat is een 2D bouwtekening?

Een bouwtekening 2D is een technische tekening van een infrastructuur of gebouw. De bouwtekening is niet alleen noodzakelijk om een vergunning te krijgen, maar is ook dé manier om de wensen van de klant naar de praktijk te vertalen. Er zijn verschillende soorten bouwtekening. Zo kunt u de bouwtekeningen onderverdelen in ontwerptekeningen, verkooptekeningen, bouwaanvraagtekeningen, werktekeningen, bestektekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen en installatietekeningen. Om een bouwtekening te bekrachtigen is het bij complexe projecten nodig om een tekstuele omschrijving toe te voegen.

 

Een 2D bouwtekening is een bouwtekening zoals u deze wellicht zal verwachten. Er worden tekeningen gemaakt van de verschillende aanzichten van het gebouw om het bouwwerk volledig in kaart te brengen. Naast dat onze specialisten een bouwtekening 2D voor u kunnen maken, zijn wij ook in staat om een 3D bouwtekening te realiseren. Die bouwtekeningen geven u de mogelijkheid om het gebouw digitaal vanuit alle verschillende hoeken te bekijken. U kunt als het ware een digitaal rondje rondom het gebouw maken. Dat is prettig als u een goed beeld wilt van hoe het gebouw er daadwerkelijk uit komt te zien. Vraag indien u 3D tekeningen wil laten maken een offerte op via onze contactpagina.

 

Hoe werkt het proces

Een proces in de bouw gaat doorgaans om veel geld en bovendien komt u voor veel verschillende keuzes te staan. Om die reden nemen we goed met u door hoe het tekenproces in zijn gang gaat. Gaat u verbouwen, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk al enig idee van wat u wilt. Om af te tasten waar de wensen precies liggen, kan er een ontwerptekening gemaakt worden. Ook het budget speelt daarin een belangrijke rol.

 

Zodra er een duidelijk ontwerp is, wordt het tijd om een vergunningstekening of bouwaanvraagtekening te maken. Ook dat kan in de vorm van een bouwtekening 2D. U krijgt zo zelf een goed beeld van hoe het bouwwerk definitief zal worden. Hetzelfde geldt voor de gemeente. Het is overigens niet altijd nodig om een document aan te leveren bij de gemeente. Voor sommige objecten is daarvoor namelijk vrijstelling verleend.

 

Bij een bouwaanvraagtekening is het van belang dat buitenmaterialen, vormen en details goed zijn uitgewerkt. Als we een 2D tekening voor u maken, zullen we ook controleren of het bouwwerk voldoet aan het bouwbesluit, bestemmingsplan en de lokale bouwverordening. Zo komt u minder snel voor onaangename verrassingen te staan na uw vergunningsaanvraag.

 

Is het gebouw complex?

Het kan zijn dat een bouwwerk zo complex is dat het beter moet worden uitgewerkt om er zeker van te zijn dat de aannemer het ontwerp kan realiseren. Wanneer dat het geval is, kunnen er werktekeningen / bestektekeningen gemaakt worden. In principe kunt u ervan uitgaan dat gebouwen met een kostenpost van meer dan €150.000,- in aanmerking komen voor deze tekeningen. De investeringen worden vanaf dat bedrag namelijk zo hoog dat risico’s waar mogelijk zoveel mogelijk beperkt moeten worden. Met werktekeningen / bestektekeningen loopt u minder risico op meerwerk door incomplete offertes en onenigheid over kwaliteit of kwantiteit. Bovendien blijft het bouwproces zo beter te beheersen.

 

Een 2D tekening laten maken

Wilt u een 2D bouwtekening laten maken? Dan is We Build 4 You de juiste partij. Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende processen die deel uitmaken van de bouw, waaronder het maken van bouwtekeningen. Wij kunnen zowel 2D als 3D bouwtekeningen voor u maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij ontwerpen het!

We Build 4 You kan indien u een 2D bouwtekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een 2D Bouwtekening en ontwerpbegeleiding aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes