Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

Vastgoed

  • We begeleiden van aanvragen tot oplevering tekenwerk
  • Ontvang per project commissie tussen de 2.5 en 10%
  • Per klus planten we 1 permanente boom in Europa
Zakelijk

Gratis vergunning scan

Snelle service

Goede communicatie

Home » Zakelijk » Vastgoed

Sven Teeuwen

Ingenieur 20 jaar ervaring

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Alle klanten zijn bijzonder. Maar jij als vastgoedinvesteerder of projectontwikkelaar bent voor ons extra bijzonder, omdat wij voor een langere tijd samen kunnen werken. Graag helpen wij jou met het ontwikkelen, vergunnen en het bouwen of verbouwen. Wij zijn er voor jou om je te ontzorgen daar waar jij dit verlangen.

 

Zo bieden wij jou graag onze bouwtekeningen en constructieberekeningen aan om de engineering van een bouwwerk goed te stand te brengen. Wij maken dan voor jou Schetsontwerpen, Voorlopige tekeningen, Definitieve tekeningen en Uitvoeringstekeningen.

 

Waar jij wil daar stappen wij het proces in en ontzorgen wij je. Dit kan tijdens de initiatie fase zijn waarin wij samen kijken naar wat je wensen zijn en wat er mogelijk is. Wij spreken samen op locatie af om je wensen door te nemen. Bouwkundig kijken wij naar de haalbaarheid en betrekken wij de juiste partijen zodat wij voor jou een optimale analyse kunnen maken.

 

Wij treden voor jou in contact met de gemeente. Het maakt ons niet uit of dit nu voor een vooroverleg is of voor een vergunningsaanvraag. Wij kennen de regelgeving, de gemeentes en de processen binnen de bouw.

 

Van origine zijn wij aannemers die een teken bureau begonnen zijn. Dit zodat wat getekend wordt niet alleen mooi maar ook praktisch en kosten efficiënt is. Deze meerwaarde zorgt ervoor dat samen eenheid ontstaat. Wij zullen je altijd opbellen om na te gaan wat wij beter kunnen doen en of wij nog wat voor je kunnen betekenen.

Hoe werkt We Build 4 You

  • Wij werken met 3D software en kunnen de jou en de gemeente goed laten zien wat het eindresultaat is.
  • Je kan zelf iedere dag direct een adviesgesprek inplannen bij je persoonlijke projectleider.
  • Maak zelf op de website direct je offerte.
  • Persoonlijke korting vanaf 2,5 tot 10%
  • 10% korting bij 100% vooraf betalen
  • Gratis leuke extra’s bij nieuwe klanten

Onze werkwijze

Als wij ingeschakeld worden voor een bouwtekening voor een huis, dan maken wij eerst kennis om zo inzicht te krijgen in de specifieke wensen die u heeft. Meteen tijdens dit eerste gesprek kunnen wij u advies geven vanuit onze kennis, maar vooral ook vanuit onze ervaring. Vervolgens maken wij een scherpe offerte, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Daarna starten wij met uw bouwtekening huis zodat u inzicht krijgt in hoe uw verbouwing er uiteindelijk uit gaat zien. Wij verwerken de door u gewenste situatie tot een bouwtekening huis.  Als wij de bouwtekening voor uw huis in orde hebben gemaakt – en indien nodig -, zullen wij ook alle aanvullende berekeningen verzorgen

Stap 1 Offerte | Werkwijze wb4u

Stap 1

Vraag een offerte aan

Stap 2 Kennismaking | Werkwijze wb4u

Stap 2

Kennismaking

Stap 3 Voorstel | Werkwijze wb4u

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4 Akkoord | Werkwijze wb4u

Stap 4

Ja ik wil

Stap 5 De expert | Werkwijze wb4u

Stap 5

Maak kennis met uw expert

Stap 6 Project inplannen | Werkwijze wb4u

Stap 6

Wij plannen het werk in

Stap 7 Controle ronde | Werkwijze wb4u

Stap 7

Controle ronde

Stap 8 Oplevering | Werkwijze wb4u

Stap 8

Oplevering of indienen

Voorbeeld tekenwerk

Waarom We Build 4 You

We Build 4 You is een modern bedrijf dat wordt geleid door twee jonge gedreven eigenaren met op de achtergrond twee ervaren rotten die ieder al 35 jaar meelopen. Gezamenlijk zijn wij goed voor honderden, zo niet duizenden, bouwtekeningen en voorspoedig verlopen projecten. Onze positieve reviews geven aan dat klanten ons werk waarderen.

Samen met ons ervaren team van tekenaars zijn wij in staat vakkundig en op een hoog tempo tekenwerk en berekenwerk te leveren.

Google reviews

We Build 4 You Reviews

We zijn super geholpen. De gemeente deed wat moeilijk en daarom hebben hun meerdere keren de tekening iets moeten aaanpassen en opnieuw gestuurd. Was allemaal geen probleem. Kon ze ook altijd bellen voor wat extra advies of vragen👍

We Build 4 You Review

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht.

Google Reviews We Build 4 You

Wij hebben een zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Gemeente deed erg moeilijk, maar de medewerkers van We Build 4 You hebben zich extra ingezet en vastgebeten richting de gemeente met een positief resultaat.

We Build 4 You Review

Voor een klant van mij dit bedrijf gevonden voor een bouwtekening die nodig was voor een verbouwing aan zijn woonhuis. Na een kort en zeer prettig telefonisch contact met Sven, heeft zijn bedrijf dit voor ons verzorgd en kregen we direct toestemming van de gemeente om de verbouwing af te ronden zoals gepland. Binnenkort start een verbouwing bij mij thuis en zal ook tekeningen nodig hebben, dus Sven ik hoop dat ik straks nog een keer gebruik mag maken van jullie diensten. Ook niet onbelangrijk om te vermelden. De prijzen zijn zo scherp, dat het niet eens nodig was om te shoppen!

Reviews We Build 4 You

As an expat in the Netherlands, planning a home renovation can be very daunting. Sven and the team from We Build 4 You have been extremely helpful in assisting us with getting the approval we need from the gemeente to make changes to our apartment. I was able to have an (online) meeting with Sven within a couple of days of first contacting them. Sven was very patient and friendly and answered all my questions (and in English!). I was kept informed throughout the entire process and never had to follow-up with them for feedback. Communication was clear and the waiting times short. I can recommend this company to anyone who is in need of a "constructieberekening" to apply for their "omgewingsvergunning".

Review We Build 4 You

Zeer goed geholpen bij het aanvragen van bouwtekeningen en in het verlengde daarvan het aanvragen van een bouwvergunning. Goed advies en goede service. Prettige samenwerking geweest. Een aanrader!

We Build 4 You Google Reviews

Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden. Toen de gemeente hier niet mee akkoord ging werd er weer goed meegedacht. Aanpassingen werden tijdig verwerkt.

Google Reviews We Build 4 You

Na veel gezeur over het plaatsen van een dakkapel hebben we wb4u ingeschakeld! Casper was onze contactpersoon en heeft ons waanzinnig goed geholpen!!! De aanvraag voor het plaatsen van het dakkapel is dan ook eindelijk gelukt dankzij WB4U!! Bedankt!!!

We Build 4 You Reviews

We Build 4 You heeft mij uitstekend geholpen met het vergunning- en tekeningenproces t.b.v. het uitvoeren van een verbouwing. Ze reageren snel, adequaat en hebben mij volledig ontzorgd in dit hele proces (inclusief het contact met de gemeente). Ik zou een volgende keer zeker weer WB4U inschake

Google Reviews We Build 4 You

Super goed geholpen, vooral door Casper. Tekeningen waren snel geleverd en wij hebben de vergunningen binnen zonder opmerkingen of gedoe van de gemeente. Heel erg bedankt!

We Build 4 You Review

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Google Reviews We Build 4 You

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Reviews We Build 4 You

Ik wil het hele team van dit bedrijf dat werkt heel erg bedanken, want dankzij hen heb ik nu een vergunning en kan ik beginnen met de nodige werkzaamheden aan mijn huis. Ze waren zo begripvol en wisten precies wat ze deden. Ik had geen face-to-face ontmoeting met hen, dat hoefde ook niet eens, want ze deden alles online, gewoon door er een te sturen en een e-mail van mij. Echte professionals. Als u een omgevingsvergunning nodig heeft voor (bouw)zaken voor uw woning bent u bij "We build 4 you" aan het juiste adres. Schrijf gewoon een e-mail naar hen met uw wensen en laat al het andere aan hen over. Het werk wordt goed gedaan!!!! Ik ben zeer tevreden, ik zal in de toekomst zeker weer met ze samenwerken!!!!

We Build 4 You Review

Professional aanpak, goed contact en duidelijk uitleg vanaf eerste moment. Nederlands is niet mijn moeder taal maar toch Dennis & Sven hebben alles gedaan om mij helpen. Met hun hulp kreeg ik er lastig om te regelen bouwvergunning. Toppers!

We Build 4 You Reviews

Het was echt top om samen te werken met Dennis en Daniel van WB4U. Zoveel sneller ging het proces dan dat we gewend waren met andere tekenaars. Er werd goed meegedacht, snel gehandeld en uiteindelijk ook een top tekening en werd de hele vergunningsaanvraag van ons overgenomen. Bij iedere volgende verbouwing schakelen we zeker weer de hulp in van WB4U.

Review We Build 4 You

Wij hadden reeds een ontwerp voor onze stolp die wij gaan renoveren. Voor de vergunning aanvraag met de juiste bijbehorende tekeningen hebben we Build4You gevraagd om ons te helpen. Echt hele fijne ervaring! Het team denkt goed mee , fijne communicatie en nemen de zorg voor de aanvraag van de vergunning uit handen. Echt super gedaan ! Mocht ik ooit weer een tekening nodig hebben, dan weet ik wel waar ik moet zijn! Dank Dennis en Casper !!

Google Reviews We Build 4 You

We Build 4 You heeft voor mij een aanbouw getekend. Zij hebben uitstekend werk verricht met het maken van de verschillende tekeningen (aanvraag en constructie). Prima begeleiding bij het regelen van de vergunning. Zeker aan te bevelen.

Recente projecten voor aannemer

Al meer dan 7500 tevreden klanten. Wij realiseren zowel Nieuwbouw als Verbouw projecten van Ontwerp tot Oplevering.

Recente projecten

De Koffie staat voor je klaar!

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een bouwtekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bouwtekening of vergunningstekening aan via het contact formulier.

VACATURE DELEN