Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

Zet het op papier!

Technische omschrijving

Wij werken alles voor u tot in detail uit!

TEKENINGEN

Technische omschrijving

 

Waarom een technische omschrijving?

Indien u gaat verbouwen en een duidelijk plan wil hebben dan kan We Build 4 You u daar mee helpen. Wij hebben ervaring in het realiseren van verschillende soorten projecten. Denk hierbij aan Woningen, winkels, restaurants, bedrijfsgebouwen en nog veel meer. Door onze geruime hoeveelheid aan ervaring kunnen wij telkens weer een passend plan maken zodat ook uw project succesvol zal slagen.

 

Een Plan van aanpak of technische omschrijving geeft houvast aan het te realiseren project. Wij kijken hierin wat er staat te verbouwen versus de methode en materialen die daarvoor gebruikt moeten worden. Maar wij kijken ook naar wie dit zouden kunnen oppakken en hoe de verdeling is tussen deze partijen. Het is namelijk niet zo dat je een partij kan inkopen en ervan uit kunt gaan dat deze afzonderlijk aansluiting vinden bij elkaar. Dit moet gecoördineerd worden zodat die vervolgens in het proces naadloos aansluit op de daar opvolgende partij. Hier komt dus kennis bij kijken. We Build 4 You heeft die kennis en weet niet alleen hoe wij de timmerman beoordelen maar ook de metselaar, stucadoor, elektricien, loodgieter, dakdekker, en alle andere partijen. Wij weten wat er voor nodig is om deze partijen naadloos aan te sluiten. Gebeurt dit niet goed dan kan het al snel zo zijn dat u tientallen procenten meer kwijt bent aan de bouw.

design-and-construction-header

Laat u dus niet misleiden door de aardigheid van deze partijen. Want aardig zijn de meeste ook maar ook zakelijk en veelal onwetend in het matchen en aansluiten van de verschillende offertes. We Build 4 You is hierin de onafhankelijke partij. Wij geven hierin onze mening en wegen uw belangen af tegen dat wat aangeboden wordt. Want koopt u nou een Mercedes of een Lada?

 

Stel jezelf hierbij de volgende vragen:

  1. Hoe maak ik een bouwplan of hoe maak ik een verbouwingsplan?
  2. Wanneer dient een bouwplan of verbouwplan gemaakt te worden?
  3. Hoe verbouw je een huis?
Bestektekeningen / werktekeningen

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een technische omschrijving wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een technische omschrijving of tekening aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes