Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

BOUWTEKENING UITBOUW

  • Wij houden de regelgeving voor omgevingsvergunning voor u in de gaten
  • 2D en 3D bouwtekeningen van uw uitbouw
TEKENINGEN

Goede communicatie

Vast tarief

25 jaar ervaring

Het kiezen van de juiste partij voor een bouwtekening uitbouw

Waarom een bouwtekening voor een uitbouw?

Nu duidelijk is hoe het proces rondom een bouwtekening uitbouw voor u zal verlopen, is het nog een kwestie van het kiezen voor de juiste partij. Er zijn vele bedrijven die de werkzaamheden voor hun rekening kunnen en willen nemen. Uiteraard zoekt u naar die ene partij die net iets meer kan bieden. In de beschrijving van het proces rondom de bouwtekening voor een uitbouw, beschreven we al wat onze werkwijze is. Onze specialistische werkwijze alleen al, is een goede reden om voor ons te kiezen.

Ontvang gratis extra’s:

Kunt u zich voorstellen dat u uw woning al voordat het gebouwd is in 3D kunt zien. Zowel interieur als exterieur visualisaties zijn mogelijk.

U kunt zich wel voorstellen dat wanneer u iets nieuws gaat bouwen, een deel van het interieur – of misschien wel exterieur – moet worden aangepakt om het u helemaal naar de zin te maken. Om u hier mee te helpen, biedt We Build 4 You 1 uur ontwerptijd aan van een van onze ontwerpers. U kunt hiervoor langs komen, maar u kunt dit ook online met ons doorlopen.

Omdat het verbouwen van de woning veel tijd en geld kost is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat er moet gebeuren om de verbouwing zo tot stand te brengen, dat het eindresultaat naar uw zin is.

Veel van de keuzes die u moet maken, hangen daarbij af van de bouwkosten. Om u te helpen met wat iets kost hebben we een calculatie tool voor u gemaakt waarin u zelf de bouwkosten kunt bepalen.

Nadat het teken en berekenwerk is gemaakt, moet het project natuurlijk nog worden uitgevoerd. Omdat tekeningen niet voldoende zijn om een aannemer volledig aan te vragen, is het nodig dat u een goede omschrijving aanlevert waarin overige materialen, kleuren, sanitair, vaste inrichtingen zoals keukens zijn opgenomen. Het gaat toch altijd om veel geld.

Om u te helpen met deze uitvraag, biedt We Build 4 You u zijn technische omschrijving template aan. Hiermee kunt u zelf een technische omschrijving maken. Mocht u eventueel hulp van ons verlangen dan kunnen we u hiermee helpen.

Omdat wij graag nog eens met u willen werken ontvangt u gratis 5% korting op uw volgende aankoop. Mocht u zelf echter niet van plan zijn om nog eens te bouwen dan kunt u de korting ook eenmalig weggeven aan familie, vrienden of bekenden.

Om u te helpen in uw zoektocht, bieden wij u aan om de contactgegevens van 3 aannemers uit uw buurt te verstrekken. We hebben een breed landelijk netwerk dat we inzetten en gebruiken om u zo goed mogelijk bij te staan.

U kunt zich vast wel voorstellen dat het bouwen van een uitbouw niet zomaar even iets is. Omdat de bouw de grootste sector van het land is, komt er veel specifieke kennis kijken bij het tot stand brengen van een uitbouw..

We werken als bouwkundig bureau exclusief samen met enkele bouwbegeleiders waarvan we weten dat ze uw klus kunnen klaren. We bieden hiermee landelijke dekking.

Graag delen we deze kennis; u ontvang gratis en geheel vrijblijvend de contactgegevens van een bouwbegeleider uit uw buurt.

Stel vragen op onze blog en op onze social media kanalen FacebookLinkedinInstagram.

Meer informatie

Er is echter meer. Wij zijn een bedrijf dat er echt voor gaat. Wij zien problemen niet als tegenslag, maar als een uitdaging! Dat heeft alles te maken met het feit dat u stuit op een groep mensen met passie voor de bouw. En dat dragen wij ook nadrukkelijk uit. Daarnaast zijn wij altijd open en eerlijk en werken wij als partners samen met u als klant. Samen komen wij veel verder dan alleen. Heeft u vragen over een eventuele samenwerking? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij hebben altijd een bouwkundig expert voor u klaar staan om alles met u door te nemen.

Ondanks het feit dat het maken van een bouwtekening uitbouw volgens vaste protocollen uitgevoerd moet worden, proberen wij in al onze werkzaamheden vooruitstrevend te zijn. We streven ernaar continu te vernieuwen en ontwikkelen. Betere technieken maken het werk voor onze mensen prettiger en het resultaat voor u nog beter. Bovenal zijn wij trots op wat we doen en dit is terug te zien in de manier waarop we de werkzaamheden voor u aanpakken. Inspiratie is voor ons motivatie en goed doen, doet goed volgen. U weet dus waar u moet zijn als u een bouwtekening uitbouw wilt laten maken. Wij van We Build 4 You zullen zorgen ervoor dat u trots zal zijn op het resultaat van uw uitbouw. Kortom, voor uw bouwtekening uitbouw, bent u bij ons aan het juiste adres.

Als wij ingeschakeld worden voor een bouwtekening voor een uitbouw, dan maken wij eerst kennis om zo inzicht te krijgen in de specifieke wensen die u heeft. Meteen tijdens dit eerste gesprek kunnen wij u advies geven vanuit onze kennis maar vooral ook vanuit onze ervaring. Vervolgens maken wij een scherpe offerte zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Daarna starten wij met uw bouwtekening uitbouw zodat u inzicht krijgt in hoe uw verbouwing er uiteindelijk uit gaat zien. Wij verwerken de door u gewenste situatie tot een bouwtekening uitbouw. Als wij de bouwtekening voor uw uitbouw in orde hebben gemaakt en indien nodig zullen wij ook alle aanvullende berekeningen verzorgen

Stap 1 Offerte | Werkwijze wb4u

Vraag een offerte aan

Stap 1

Offerte Fase

Stap 2 Kennismaking | Werkwijze wb4u

OFFERTE FASE

Stap 2

Kennismaking

Stap 3 Voorstel | Werkwijze wb4u

OFFERTE FASE

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 3 Voorstel | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 4

Ja ik wil

Stap 5 De expert | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 5

Maak kennis met uw expert

Stap 6 Project inplannen | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 6

Wij plannen het werk in

Stap 7 Controle ronde | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 7

Controle ronde

Stap 8 Oplevering | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 8

Oplevering of indienen

Recente uitbouw projecten

Per jaar maken wij meer dan 300 tekeningen. Hiervan heeft meer dan de helft een constructieberekening. Hiernaast een aantal van onze woningbouwprojecten die wij dit jaar hebben opgeleverd.

Wij realiseren zowel Nieuwbouw als Verbouw projecten van Ontwerp tot Oplevering

Google reviews

We Build 4 You Reviews

We zijn super geholpen. De gemeente deed wat moeilijk en daarom hebben hun meerdere keren de tekening iets moeten aaanpassen en opnieuw gestuurd. Was allemaal geen probleem. Kon ze ook altijd bellen voor wat extra advies of vragen👍

We Build 4 You Review

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht.

Google Reviews We Build 4 You

Wij hebben een zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Gemeente deed erg moeilijk, maar de medewerkers van We Build 4 You hebben zich extra ingezet en vastgebeten richting de gemeente met een positief resultaat.

We Build 4 You Review

Voor een klant van mij dit bedrijf gevonden voor een bouwtekening die nodig was voor een verbouwing aan zijn woonhuis. Na een kort en zeer prettig telefonisch contact met Sven, heeft zijn bedrijf dit voor ons verzorgd en kregen we direct toestemming van de gemeente om de verbouwing af te ronden zoals gepland. Binnenkort start een verbouwing bij mij thuis en zal ook tekeningen nodig hebben, dus Sven ik hoop dat ik straks nog een keer gebruik mag maken van jullie diensten. Ook niet onbelangrijk om te vermelden. De prijzen zijn zo scherp, dat het niet eens nodig was om te shoppen!

Reviews We Build 4 You

As an expat in the Netherlands, planning a home renovation can be very daunting. Sven and the team from We Build 4 You have been extremely helpful in assisting us with getting the approval we need from the gemeente to make changes to our apartment. I was able to have an (online) meeting with Sven within a couple of days of first contacting them. Sven was very patient and friendly and answered all my questions (and in English!). I was kept informed throughout the entire process and never had to follow-up with them for feedback. Communication was clear and the waiting times short. I can recommend this company to anyone who is in need of a "constructieberekening" to apply for their "omgewingsvergunning".

Review We Build 4 You

Zeer goed geholpen bij het aanvragen van bouwtekeningen en in het verlengde daarvan het aanvragen van een bouwvergunning. Goed advies en goede service. Prettige samenwerking geweest. Een aanrader!

We Build 4 You Google Reviews

Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden. Toen de gemeente hier niet mee akkoord ging werd er weer goed meegedacht. Aanpassingen werden tijdig verwerkt.

Google Reviews We Build 4 You

Na veel gezeur over het plaatsen van een dakkapel hebben we wb4u ingeschakeld! Casper was onze contactpersoon en heeft ons waanzinnig goed geholpen!!! De aanvraag voor het plaatsen van het dakkapel is dan ook eindelijk gelukt dankzij WB4U!! Bedankt!!!

We Build 4 You Reviews

We Build 4 You heeft mij uitstekend geholpen met het vergunning- en tekeningenproces t.b.v. het uitvoeren van een verbouwing. Ze reageren snel, adequaat en hebben mij volledig ontzorgd in dit hele proces (inclusief het contact met de gemeente). Ik zou een volgende keer zeker weer WB4U inschake

Google Reviews We Build 4 You

Super goed geholpen, vooral door Casper. Tekeningen waren snel geleverd en wij hebben de vergunningen binnen zonder opmerkingen of gedoe van de gemeente. Heel erg bedankt!

We Build 4 You Review

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Google Reviews We Build 4 You

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Reviews We Build 4 You

Ik wil het hele team van dit bedrijf dat werkt heel erg bedanken, want dankzij hen heb ik nu een vergunning en kan ik beginnen met de nodige werkzaamheden aan mijn huis. Ze waren zo begripvol en wisten precies wat ze deden. Ik had geen face-to-face ontmoeting met hen, dat hoefde ook niet eens, want ze deden alles online, gewoon door er een te sturen en een e-mail van mij. Echte professionals. Als u een omgevingsvergunning nodig heeft voor (bouw)zaken voor uw woning bent u bij "We build 4 you" aan het juiste adres. Schrijf gewoon een e-mail naar hen met uw wensen en laat al het andere aan hen over. Het werk wordt goed gedaan!!!! Ik ben zeer tevreden, ik zal in de toekomst zeker weer met ze samenwerken!!!!

We Build 4 You Review

Professional aanpak, goed contact en duidelijk uitleg vanaf eerste moment. Nederlands is niet mijn moeder taal maar toch Dennis & Sven hebben alles gedaan om mij helpen. Met hun hulp kreeg ik er lastig om te regelen bouwvergunning. Toppers!

We Build 4 You Reviews

Het was echt top om samen te werken met Dennis en Daniel van WB4U. Zoveel sneller ging het proces dan dat we gewend waren met andere tekenaars. Er werd goed meegedacht, snel gehandeld en uiteindelijk ook een top tekening en werd de hele vergunningsaanvraag van ons overgenomen. Bij iedere volgende verbouwing schakelen we zeker weer de hulp in van WB4U.

Review We Build 4 You

Wij hadden reeds een ontwerp voor onze stolp die wij gaan renoveren. Voor de vergunning aanvraag met de juiste bijbehorende tekeningen hebben we Build4You gevraagd om ons te helpen. Echt hele fijne ervaring! Het team denkt goed mee , fijne communicatie en nemen de zorg voor de aanvraag van de vergunning uit handen. Echt super gedaan ! Mocht ik ooit weer een tekening nodig hebben, dan weet ik wel waar ik moet zijn! Dank Dennis en Casper !!

Google Reviews We Build 4 You

We Build 4 You heeft voor mij een aanbouw getekend. Zij hebben uitstekend werk verricht met het maken van de verschillende tekeningen (aanvraag en constructie). Prima begeleiding bij het regelen van de vergunning. Zeker aan te bevelen.

Waarom We Build 4 You

eerlijk, open, en transparant.

We Build 4 You is een modern bedrijf dat wordt geleid door twee jonge gedreven eigenaren met op de achtergrond twee ervaren rotten die ieder al 35 jaar meelopen. Gezamenlijk zijn wij goed voor honderden, zo niet duizenden, bouwtekeningen en voorspoedig verlopen projecten. Onze positieve reviews geven aan dat klanten ons werk waarderen.

Samen met ons ervaren team van 8 tekenaars zijn wij in staat vakkundig en op een hoog tempo tekenwerk en berekenwerk te leveren.

Het kiezen van de juiste partij voor een bouwtekening uitbouw.

Nu duidelijk is hoe het proces rondom een bouwtekening uitbouw voor u zal verlopen, is het nog een kwestie van het kiezen voor de juiste partij. Er zijn vele bedrijven die de werkzaamheden voor hun rekening kunnen en willen nemen. Uiteraard zoekt u naar die ene partij die net iets meer kan bieden. In de beschrijving van het proces rondom de bouwtekening voor een uitbouw beschreven wij al wat onze werkwijze is. Onze specialistische werkwijze alleen al, is een valide reden om voor ons te kiezen.

Open en eerlijk

Er is echter meer. Wij zijn een bedrijf dat er echt voor gaat. Wij zien problemen niet als tegenslag, maar als een uitdaging! Dat heeft alles te maken met het feit dat u stuit op een groep mensen met passie voor de bouw. En dat dragen wij ook nadrukkelijk uit. Daarnaast zijn wij altijd open en eerlijk en werken wij als partners samen met u als klant. Samen komen we veel verder dan alleen. Heeft u vragen over een eventuele samenwerking? Neem dan gerust even contact met ons op. We hebben altijd een bouwkundig expert voor u klaar staan om alles met u door te nemen.

Trots op uw opdracht

Hoewel het maken van een bouwtekening uitbouw volgens vaste protocollen uitgevoerd moet worden, proberen we in al onze werkzaamheden vooruitstrevend te zijn. We streven ernaar continu te vernieuwen en ontwikkelen. Betere technieken maken het werk voor onze mensen prettiger en het resultaat voor u nog beter. Bovenal zijn we trots op wat we doen en dit is terug te zien in de manier waarop we de werkzaamheden voor u aanpakken. Inspiratie is voor ons motivatie en goed doen doet goed volgen. U weet dus waar u moet zijn als u een bouwtekening uitbouw wilt laten maken. Wij van We Build 4 You zullen zorgen ervoor dat u trots zal zijn op het resultaat van uw aanbouw of uitbouw. Kortom, voor uw bouwtekening uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze ervaring weten wij precies waar een bouwtekening uitbouw aan moet voldoen en wat we met deze tekening moeten laten zien. Dit is vooral belangrijk als we aan de slag gaan met een bouwtekening van uw uitbouw in de vorm van een bouwaanvraag tekening. Deze tekening wordt gemaakt op het moment dat het definitieve ontwerp van de uitbouw een feit is. Dat betekent wanneer de gebruikte vormen in het te bouwen of verbouwen van uw uitbouw helemaal helder zijn en er ook voldoende zekerheid is over de materialen die u daarvoor wilt gaan gebruiken. Ook moet er duidelijkheid zijn over zaken als de gevel- en dakrand afwerking. Deze bouwtekening uitbouw is zowel voor uzelf als voor de aannemer en de gemeente nodig. De gemeente baseert hierop namelijk haar beslissing om wel of niet een vergunning te verlenen; mocht de aanbouw vergunningplichtig zijn.

De bouwtekening is een verplicht onderdeel van de vergunningsaanvraag en is daardoor belangrijk. Mocht u iets willen gaan bouwen, dan zult u dus een bouwtekening van uw uitbouw moeten hebben. Het is belangrijk dat deze bouwtekening uw wensen goed visualiseert. Het is dan ook belangrijk dat u dit door een expert laat maken. Kies daarom voor ons!

Uiteraard maken we voor u ook een bouwtekening uitbouw in de vorm van een ontwerptekening. We beelden met deze tekening uw ideeën uit en leggen dat vast in een  ontwerp. Deze ontwerptekening wordt voornamelijk gemaakt aan de start van een bouwproces, om op deze manier inzicht te krijgen in het door u gewenste ontwerp. Omdat deze tekeningen voornamelijk met de hand worden gemaakt, spreken we ook wel van een ontwerpschets. Er wordt geschetst met de wettelijke mogelijkheden in het achterhoofd, net als dat alleen getekend wordt zodra de constructie ook daadwerkelijk mogelijk is. Ook worden de kosten vaak al meegenomen. We willen zo vooral een reëel beeld schetsen van iets wat daadwerkelijk binnen uw mogelijkheden ligt.

Verder zijn we specialist in het maken van bestektekeningen, dit zijn tekeningen die tot in detail uitgewerkt zijn en een vervolg zijn op de bouwaanvraagtekeningen. In een bestek of technische omschrijving worden alle materialen die gebruikt worden ingetekend. Het zijn uitgewerkte tekeningen waarin het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. Mocht u zoeken naar de geschikte partij voor 3D-visualisatiesconstructietekeningensplitsingstekeningen of slooptekeningen, dan bent u bij ons ook meteen aan het enige juiste adres. Want ook die bouwtekening voor je huis nemen we graag voor onze rekening.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tekenwerk. We hebben namelijk een compleet aanbod en dit houdt in dat u bij ons ook terecht kunt voor het berekenwerk zoals constructieberekeningen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de daglicht- en ventilatieberekeningen. We werken ook de brandveiligheidseisen uit. Doordat we dit allemaal aanbieden vindt u in ons een partij die u met het totale plaatje kan helpen. Nadat u met ons in zee gegaan bent, weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u een bouwvergunning aanvragen.

De Koffie staat voor u klaar!

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een bouwtekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bouwtekening of vergunningstekening aan via het contact formulier.

VACATURE DELEN