Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

ADVIES VAN A TOT Z

BOUWKUNDIG ADVIES

Door middel van goed advies vindt u de juiste weg in de bouw.

ADVIESWERK

Bouwkundig advies

Uw eigen huis bouwen of verbouwen is voor de meeste mensen een droom, die over het algemenen één a twee keer in het leven wordt gerealiseerd. Want bouwen of verbouwen is een ingrijpend proces, dat veel van uw tijd en aandacht vraagt, zelfs wanneer u alles uit handen geeft. U bent immers de opdrachtgever en daardoor aanspreekpunt en eindverantwoordelijke. Kiest u voor prefab bouwen dan nog is er sprake van maatwerk – zij het minder – en dient u alsnog beslissingen nemen en de kosten in de gaten houden. De hamvraag is dus: hoe breng u uw bouwavontuur tot een goed einde, zodat uw ideale woonwensen worden vervuld én u – bij voorkeur ruim – binnen het budget blijft?

 

Zoals de bouw van een object start met het leggen van een degelijk fundament, zo starten de woonwensen met een bouwkundig advies van een bekwame professional. Onafhankelijke bouwkundige begeleiding is noodzakelijk om van het begin af aan het project in goede banen te leiden, tijdens de bouw of verbouwing het overzicht op alle disciplines te behouden en tot slot het nieuwbouw of verbouw object naar volle tevredenheid op te leveren, zowel kwalitatief als op financieel gebied.

 

WB4U werkt de droom van u als opdrachtgever uit aan de hand van ons geavanceerde 2D of 3D tekenprogramma’s, Excel sheets, bestekken en calculatieprogramma.

Een bouwtekening is niet alleen noodzakelijk voor de opdrachtgever, maar ook voor de aannemer en de gemeente, wanneer een vergunning noodzakelijk is. Met een vergunningstekening kunt u deze eenvoudig aanvragen. Ook bij lastigere vergunningen helpt WB4U u graag, zoals een verzoek om te mogen afwijken van het bestemmingsplan, het veranderen van een monument en het legaliseren van een afwijkend object.

h1-blog-img-02-1300x450

Een goed voorbeeld van een waardevol bouwkundig advies, dat juist vandaag de dag zeer actueel is, is extra aandacht voor ventilatie in uw object. Natuurlijke ventilatie dankzij buitenlucht.

 

De afgelopen decennia is er ‘te degelijk’ gebouwd in Nederland. Woningen ‘ademen’ niet meer; de objecten bestaan vaak uitsluitend uit betonnen vloeren en wanden. Hierin zijn geen kieren en naden meer te ontdekken, zoals in huizen die gebouwd zijn in de jaren ’30. Ventileren is goed met het oog op het laten verwaaien van zogeheten aerosolen, die – zoals we inmiddels weten – dragers van een virus kunnen zijn. Uw woning of bedrijfspand goed kunnen ventileren dankzij voldoende ramen, die tegen elkaar open gezet kunnen worden, is dus geen overbodige luxe. WB4U denkt hierover graag met u mee en houdt rekening met dergelijke, eigentijdse wensen.

 

Sven Teeuwen: “Bij WB4U bespreken we alle ins en outs zorgvuldig vooraf, zodat we gezamenlijk, doelgericht uw droom (en ons volgende topresultaat) realiseren. U krijgt als opdrachtgever een vast contactpersoon toegewezen. Zo houden we de lijnen kort. Dit werkt prettig, vooral wanneer we snel moeten schakelen. Ook ontstaat er een vertrouwensband tussen u als opdrachtgever, en uw contactpersoon; een band die onze samenwerking ten goede komt.”

 

“Is uw droom een bestaande woning aankopen? Ook dan kun je een beroep op WB4U doen; wij keuren het object en brengen eventuele gebreken in kaart.”

a

Wij adviseren u!

We Build 4 You adviseert u in en rondom het bouwproces. Vraag een offerte voor advieswerk aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes