Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

NOKVERHOGING LATEN MAKEN

 • U bent verplicht een omgevingsvergunning aan te vragen voor het bouwen van een nokverhoging.
 • Om dit te kunnen doen is een bouwtekening van de nokverhoging nodig om de aanvraag
  goedgekeurd te krijgen bij de gemeente.
 • Daarnaast is een dergelijke bouwtekening altijd handig om te hebben,
 • omdat dan zowel u als de aannemer exact weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien.
BOUWTEKENING

Goede communicatie

Vast tarief

25 jaar ervaring

Home » Bouwtekeningen » Bouwtekening nokverhoging

Kosten bouwtekening nokverhoging

De kosten voor een bouwtekening van een nokverhoging bedraagt gemiddeld tussen de €800,- en €1.600,-. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het project. Om een goed inzicht te krijgen in deze kosten voor het bouwkundig tekenwerk en het constructieve rekenwerk, maken wij een op maat gemaakte prijscalculatie voor u. Wij proberen het kostenoverzicht binnen één dag bij u in aan te leveren doormiddel van een uitgebreide offerte.

Kosten nokverhoging berekenen

De kosten van een bouwtekening nokverhoging berekend u met onze rekenmodule. Wilt u een exacte prijsopgave? Wij streven ernaar om deze binnen één dag aan te leveren, mits de wensen voor de nokverhoging aan uw kant helder zijn.

Stappen bouwtekening nokverhoging laten maken

Stap 1

Deel het project

Wij bespreken uw wensen in een gratis gesprek

Stap 2

Ontvang offerte

Goedgekeurd? Dan gaan wij direct voor u aan de slag

Stap 3

Controle stukken

Controleer de tekening en wij passen zonodig aan

Stap 4

Alles gereed

Wij leveren alle benodigde documentatie op

Nokverhoging vergunning nodig?

Voor het bouwen van een nokverhoging dient u een omgevingsvergunning aan te vragen. Om de vergunning aan te kunnen vragen, bent u wettelijk, of voor de gemeente, verplicht een bouwtekening van de nokverhoging te maken. Dit komt doordat een nokverhoging vergunningsplichtig is en dus door een bouwkundig expert getoetst dient te worden aan het Bouwbesluit, het bestemmingsplan, lokale bouwverordening en soms ook de welstand. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u kijken op onze pagina over bouwvergunningen en vergunningsvrije en plichtige situatie.

“We Build 4 You vraagt voor u de omgevingsvergunning aan bij de gemeente voor uw nokverhoging”

Onderdelen bouwtekening nokverhoging

Hieronder een lijst met onderdelen die wij verwerken in de bouwtekeningen voor uw nokverhoging en vergunningsaanvraag:

 • Plattegrond nokverhoging
 • Gevelaanzichten nokverhoging
 • Doorsneden nokverhoging
 • Detailtekeningen nokverhoging
 • Situatietekening van de nokverhoging
 • Constructietekening;
 • Ventilatieberekeningen;
 • Daglichtberekeningen;
 • Materiaalaanduiding van de nokverhoging
 • m2 en m3 berekening van de huidige en nieuwe nokverhoging
 • M2 Verblijfsgebied, Gebruiksoppervlak en Bruto vloeroppervlak aanduiding
 • Brandveiligheid eisen branddoorslag en brandoverslag en aanduiding rookmelders
 • Benodigde maatvoering op ieder van de hierboven genoemde tekeningen

Zelf een bouwtekening nokverhoging maken?

Het zelf maken van een bouwtekening voor een nokverhoging is niet verstandig. Voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning komt meer bij kijken.

 • U moet bij de gemeente de technische details aanleveren van de nokverhoging.
 • De bouwtekeningen van de nokverhoging moet op uw dakvlak ingetekend zijn.
 • Vaak eist de gemeente onverwacht toch technische bouwberekeningen.
 • Ook kan de gemeente extra bouwkundige en constructieve onderbouwingen eisen van de nokverhoging.

Voor veel aspecten van de nokverhoging tekening worden speciale technieken gevraagd. Laat het maken van een dergelijke tekening dus altijd over aan een bouwkundig tekenaar of architect.

Vragen?

Neem dan contact op met Sven Teeuwen.

Voordelen bouwtekening nokverhoging laten maken

 • De bouwtekening nokverhoging voldoet aan de eisen voor een omgevingsvergunning
 • U krijgt gratis een adviesgesprek voor uw specifieke nokverhoging
 • Wij maken de nokverhoging vergunningsaanvraag voor u compleet
 • U krijgt 3D inzicht van het eindresultaat van uw nokverhoging
 • U krijgt inzicht in de afwerking van de binnenzijde van uw nokverhoging
 • U krijgt Inzicht in eventuele aanpassingen van de wanden
 • U krijgt advies bij de materiaalkeuzes van de nokverhoging
 • U krijgt advies over het design van de noverhoging
 • De constructietekening is inbegrepen (voor omgevingsvergunning)
 • U verkleint de kans op bouwkundige fouten en problemen achteraf
 • U ontvangt advies over regelgeving voor uw specifieke situatie

Veelgestelde vragen over een aanbouw tekening

Hoe gaat het tekenwerk voor een nokverhoging in zijn werk?

Stap 1

U levert uw wensen en de mogelijk al beschikbare tekeningen van de nokverhoging bij ons aan.

Stap 2

Wij bespreken uw wensen voor de nokverhoging in een gratis kennismakingsgesprek.

Stap 3

Uw plan en de wensen worden op papier geschetst of gemaakt met een 3D-model. Met ontwerptekeningen worden ideeën zichtbaar van de nokverhoging. We maken de situatie niet mooier dan deze is, ze zijn professioneel en geven een beeld vanuit meerdere perspectieven. De eerste tekeningen zullen meer schetsmatig zijn terwijl de definitieve ontwerptekening van de nokverhoging mooi afgewerkt moet zijn.

Stap 4

Na het maken van de ontwerptekeningen, worden deze vertaald naar een concrete bouwtekening voor de vergunningsaanvraag van de nokverhoging. Dit zijn 2D of 3D-tekeningen. Een goede bouwtekening van een nokverhoging is volledig accuraat. Anders dan de schets, welke meer een gevoel weer kan geven, geeft een goede bouwaanvraagtekening de situatie tweedimensionaal vanaf alle aanzichten weer. Ook wordt aangegeven welke materialen gebruikt worden.

Stap 5

Vervolgens maken we de nodige bestektekeningen voor de nokverhoging. Bestektekeningen heeft u vast wel eens gezien. Deze gaan nog een stap verder dan de bouwtekeningen uit de vorige alinea’s. Ze laten bijvoorbeeld zien naar welke kant een deur of raam open gaat, waar een ventilatierooster komt en hoe groot alles is. U kunt zich voorstellen hoe belangrijk bestektekeningen zijn.

Stap 6

We gaan aan de slag met de werktekeningen van de nokverhoging. Met een bestektekening kan nog niet gebouwd worden. Werktekeningen worden gemaakt door de specialisten die het werk uitvoeren. Een loodgieter zal in de werktekening vastleggen hoe de afvoeren en het leidingwerk komen te liggen.

Stap 7 

Nu dit alles gereed is, maken we de detailtekening van de nokverhoging. Goede detailtekeningen zijn nodig om details van de woning duidelijk in kaart te brengen. Het is een vervolg op de bestektekeningen, maar geeft niet alles weer. Goede detailtekeningen gaan zeer diep in op één detail. Deze tekeningen kunnen gebruikt worden voor de vergunningsaanvraag en uitvoering. Allereerst is de tekening op schaal. Afhankelijk van het type object is de schaal bijvoorbeeld 1:5, vijf centimeter in het echt, is één centimeter op de detailtekening. Daarnaast is duidelijkheid cruciaal. Alleen het detail waarover het gaat, wordt getekend zodat iedereen direct ziet hoe het detail eruit komt te zien en in welke afmetingen alles is.

Stap 8

Wanneer de vergunning goedgekeurd is, de bestektekeningen, werktekeningen en detailtekeningen zijn gemaakt, kan er namelijk nog niet gebouwd worden. Er moet namelijk nog een tekening komen die exact de constructie van de nokverhoging in kaart brengt. Een goede constructietekening laat zien hoe de constructie eruit ziet. En, heel belangrijk, deze wordt onderbouwd met een constructieberekening van de nokverhoging. In deze laatste wordt exact berekend welke krachten er zijn en hoe het gebouw sterk genoeg is om deze te kunnen weerstaan. De constructietekening wordt door de constructeur gemaakt. De tekening gaat zeer ver in detail, tot het niveau van welke bouten waar dienen te zitten.

Stap 9

Als laatste onderdeel maken wij de installatietekening van de nokverhoging. De constructie kan gebouwd worden, maar de installaties meenemen is cruciaal voor een prettig gebruik van het pand. Installatietekeningen lijken op de werktekeningen, maar zijn specifiek voor het aanleggen van elektra. Voor een tuinhuisje of aanbouw is de installatietekening eenvoudig, maar voor een kantorencomplex is deze een stuk ingewikkelder. Een goede installatietekening is zeer detaillistisch. De plaats van apparatuur, stopcontacten, schakelaars, dikte van gebruikte draden; alles staat hierin.

Hoe lang duurt het voor het maken van een bouwtekening nokverhoging?

Een bouwtekening voor een nokverhoging wordt gemiddeld binnen 1 tot 3 weken gemaakt. Uiteraard hangt dit af van de complexiteit van het desbetreffende bouwproject. Ook is de tijdsduur afhankelijk van hoe snel uzelf de toegestuurde stukken kunt beoordelen en een eventuele terugkoppeling kunt geven. Vraag daarom geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan, zodat u exact weet wanneer u de tekeningen voor uw nokverhoging opgeleverd krijgt.

Waarom We Build 4 You voor uw nokverhoging bouwtekening?

We build 4 you is een ervaren partij die dankzij haar jarenlange ervaring weet waar gemeenten naar vragen en hoe de klus geklaard dient te worden. Een van onze bouwkundige experts maakt voor u een kloppende bouwtekening nokverhoging en, indien gewenst, tekenen wij deze in 3D zodat u vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Wij kennen de regels van nokverhogingen en toetsen aan het bouwbesluit

De ingediende bouwtekening nokverhoging wordt getoetst op de mate waarin het voldoet aan het Bouwbesluit, het geldende bestemmingsplan en of het valt binnen de lokale bouwverordeningen. Soms komt ook welstand in beeld. Behalve een bouwtekening voor een nokverhoging vragen wij ook de omgevingsvergunning voor u aan. Dat doen wij bij de gemeente waarin u woonachtig bent. Ongeacht of wij namens u een 2D of een 3D-tekening maken, kunt u er vanuit gaan dat wij alleen tekeningen maken die voldoen aan de gestelde normen. Door middel van onze tekeningen wordt het de gemeente snel duidelijk wat de bedoeling is.

Wij zijn van alle markten thuis!

Behalve voor een bouwtekening nokverhoging kunt u bij ons voor meer bouwkundige zaken terecht. Zo maken wij berekeningen voor u, kunnen wij u bouwkundig advies geven en kunnen wij eventuele bouwbegeleiding aanbieden. Ook voor een bouwkundig rapport klopt u bij ons aan. Met onze parate kennis en ervaring kunnen wij u altijd op de beste manier van dienst zijn.

Doen jullie ook de vergunningsaanvraag voor de nokverhoging?

Ja, wij kunnen de vergunningsaanvraag voor uw nokverhoging indienen bij de gemeente. Hiervoor gebruiken bij hun BSN gegevens. U bent dan de aanvrager en wij zijn de gemachtigde. U betaalt ook zelf de leges.

U kunt ook zelf de vergunning voor uw nokverhoging aanvragen. De aanvraag kunt u doen via www.omgevingsloket.nl. Wel helpen wij u bij dit proces. Behalve de daadwerkelijke bouwtekening van de nokverhoging, maken wij de vergunningsaanvraag helemaal compleet met plattegronden, gevelaanzichten, doorsneden, detailtekeningen, situatieschetsen, de constructie en een daglichtberekening.

Welke afwerking kies is voor mijn nokverhoging?

Het is belangrijk om na te denken over de afwerking van de nokverhoging. Welke afwerking hebt u voor ogen? Is dat metselwerk, kiest u liever voor steenstrips of toch liever voor hout of kunststof? Daarnaast kunt u alvast nadenken over welke dakpannen u wilt, leien of koper op uw dak, en denkt u hardop na over de kozijnen indeling. Kiest u voor kunststof kozijnen, of hebt u liever kozijnen van hout of aluminium? Ook andere plannen kunt u voor uzelf alvast op papier zetten. Zo zou u kunnen overwegen een dakkoepel aan te laten brengen of kunt u kiezen voor een lichtstraat. Dit zijn erg stijlvolle oplossingen om meer natuurlijke lichtinval te realiseren.

Welke binnen afwerking voor de nokverhoging?

Voor het aanvragen van de bouwtekening nokverhoging kunt u zich alvast gaan bedenken hoe de afwerking van binnen eruit moet komen te zien. Waar komt bijvoorbeeld de trap? In de meeste gevallen wordt de trap recht boven de bestaande trap geplaatst. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Geef daarnaast de indeling van de wanden aan en waar deuren moeten komen in de nieuwe situatie. Denk alvast na over de materialen waarmee u wilt werken, dit kan later een hoop besparen.

Hoe lang duurt het voordat de nokverhoging tekeningen ingediend kunnen worden bij de gemeente?

Gemiddeld heeft u binnen 4 tot 6 weken het tekenwerk van uw nokverhoging binnen. Vervolgens zijn er enkele weken nodig voor de constructieberekeningen (deze zijn niet voor ieder bouwproject nodig). Hierin zit de tijd voor het opvragen van de nokverhoging tekeningen bij de gemeente inbegrepen.

De duur is afhankelijk van de complexiteit van het tekenwerk. Het tekenen van een nokverhoging voor een nieuwbouwwoning of een appartementencomplex duurt langer dan voor een gewone woning. Het zelfde geldt voor Uitvoeringstekening en definitieve tekeningen. Dit neemt meer tijd in beslag dan een voorlopig- of een schets ontwerp. Dit heeft allemaal te maken met de complexiteit.

Ook is de tijdsduur afhankelijk van hoe snel uzelf de toegestuurde stukken kunt beoordelen en een eventuele terugkoppeling kunt geven. Vraag daarom geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan, zodat u exact weet wanneer u de tekeningen voor uw nokvehoging opgeleverd krijgt.

Doen jullie ook de vergunningsaanvraag bij de gemeente voor de nokverhoging?

Ja, wij kunnen de omgevingsvergunning voor uw nokverhoging aanvragen bij de gemeente. Hiervoor gebruiken bij hun BSN gegevens. U bent dan de aanvrager en wij zijn de gemachtigde. U betaalt ook zelf de leges.

U kunt ook zelf de nokverhoging tekeningen aanvragen. De aanvraag kunt u doen via www.omgevingsloket.nl. Wel helpen wij u bij dit proces. Behalve de daadwerkelijke bouwtekening maken wij de vergunningsaanvraag helemaal compleet met plattegronden, gevelaanzichten, doorsneden, detailtekeningen, situatieschetsen, de constructie en een daglichtberekening.

Welke bouwtekeningen voor de nokverhoging heeft de gemeente nodig?

Voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning voor uw nokverhoging, heeft de gemeente de volgende bouwtekeningen nodig:

 • Plattegronden
 • Een situatieschets
 • Constructietekening (optioneel)
 • De (gevel)aanzichten
 • Doorsneden
 • Principedetails

Daarnaast is voor een woning binnen een bepaalde straal van een natura 2000 gebied een aantal aanvullende onderzoeken nodig voor het bouwen van een nokverhoging:

 • Flora en fauna onderzoek
 • Hier kan stickstof al in worden uitgesloten
 • Vleermuis onderzoek
 • Stickstof-/Aerius berekening
 • Dagflicht berekening
 • Ventilatie berekening
 • Spuiventilatie berekening
 • Warmte weerstandsberekening / Rc berekening
 • MPG berekening
 • Beng berekening
 • Energielabels
 • Constructieberekening
 • Bodemonderzoek
 • Grondwater onderzoek

Kan ik ook zelf de bouwtekeningen voor mijn nokverhoging bij de gemeente aanvragen?

U kunt zelf de benodigde bouwtekeningen voor uw nokverhoging opvragen bij de gemeente, maar het heeft wel een aantal nadelen. Voordat wij aan het tekenwerk van de nokverhoging beginnen, vragen wij altijd de tekeningen op bij de gemeente. Het zelf opvragen daarvan kost alleen wel meer tijd dan wanneer wij het doen. Wij weten precies welke stukken er nodig zijn. Wel zo handig wanneer je grote hoeveelheden documenten toegestuurd krijgt.

Het door ons laten indienen van de benodigde stukken voor de nokverhoging kost niks extra’s en heeft als voordeel dat wij 1 op 1 schakelen met de gemeente. Het bespaart u dus tijd en moeite. Daarnaast weet u zo zeker dat de juiste tekeningen worden ingediend bij de gemeente.

Het kan zo zijn dat bepaalde gemeenten geen tekeningen van uw huis beschikbaar heeft. Ook in dat geval helpen wij u graag verder.

Wat kost het om de bouwtekeningen voor mijn nokverhoging op te vragen bij de gemeente?

De prijs voor het inzien van het dossier voor uw nokverhoging begint bij €0,- en kan maximaal €30,- per aanvraag kosten. De prijs voor het opvragen van het digitale dossier kosten tussen de €0,- en €20,- per dossier. Voor het opvragen van technische informatie over de nokverhoging, betaald u de ambtenaar ongeveer €20,- per kwartier. Een kopie maken op A4 formaat kost tussen de €0,20 en €8,- per kopie. Wanneer u de tekeningen van de nokverhoging door ons laat maken, vragen wij de juiste stukken geheel kosteloos op bij de gemeente en gaan vervolgens aan de slag voor u.

Nokverhoging voorbeelden

Per jaar maken wij vele bouwtekeningen van nokverhogingen, inclusief de benodigde constructieberekening. Hiernaast een aantal van onze woningbouwprojecten die wij dit jaar hebben opgeleverd. Wij realiseren nokverhogingen van zowel nieuwbouw als verbouw projecten van ontwerp tot oplevering.

Google review

We Build 4 You Reviews

We zijn super geholpen. De gemeente deed wat moeilijk en daarom hebben hun meerdere keren de tekening iets moeten aaanpassen en opnieuw gestuurd. Was allemaal geen probleem. Kon ze ook altijd bellen voor wat extra advies of vragen👍

We Build 4 You Review

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht.

Google Reviews We Build 4 You

Wij hebben een zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Gemeente deed erg moeilijk, maar de medewerkers van We Build 4 You hebben zich extra ingezet en vastgebeten richting de gemeente met een positief resultaat.

We Build 4 You Review

Voor een klant van mij dit bedrijf gevonden voor een bouwtekening die nodig was voor een verbouwing aan zijn woonhuis. Na een kort en zeer prettig telefonisch contact met Sven, heeft zijn bedrijf dit voor ons verzorgd en kregen we direct toestemming van de gemeente om de verbouwing af te ronden zoals gepland. Binnenkort start een verbouwing bij mij thuis en zal ook tekeningen nodig hebben, dus Sven ik hoop dat ik straks nog een keer gebruik mag maken van jullie diensten. Ook niet onbelangrijk om te vermelden. De prijzen zijn zo scherp, dat het niet eens nodig was om te shoppen!

Reviews We Build 4 You

As an expat in the Netherlands, planning a home renovation can be very daunting. Sven and the team from We Build 4 You have been extremely helpful in assisting us with getting the approval we need from the gemeente to make changes to our apartment. I was able to have an (online) meeting with Sven within a couple of days of first contacting them. Sven was very patient and friendly and answered all my questions (and in English!). I was kept informed throughout the entire process and never had to follow-up with them for feedback. Communication was clear and the waiting times short. I can recommend this company to anyone who is in need of a "constructieberekening" to apply for their "omgewingsvergunning".

Review We Build 4 You

Zeer goed geholpen bij het aanvragen van bouwtekeningen en in het verlengde daarvan het aanvragen van een bouwvergunning. Goed advies en goede service. Prettige samenwerking geweest. Een aanrader!

We Build 4 You Google Reviews

Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden. Toen de gemeente hier niet mee akkoord ging werd er weer goed meegedacht. Aanpassingen werden tijdig verwerkt.

Google Reviews We Build 4 You

Na veel gezeur over het plaatsen van een dakkapel hebben we wb4u ingeschakeld! Casper was onze contactpersoon en heeft ons waanzinnig goed geholpen!!! De aanvraag voor het plaatsen van het dakkapel is dan ook eindelijk gelukt dankzij WB4U!! Bedankt!!!

We Build 4 You Reviews

We Build 4 You heeft mij uitstekend geholpen met het vergunning- en tekeningenproces t.b.v. het uitvoeren van een verbouwing. Ze reageren snel, adequaat en hebben mij volledig ontzorgd in dit hele proces (inclusief het contact met de gemeente). Ik zou een volgende keer zeker weer WB4U inschake

Google Reviews We Build 4 You

Super goed geholpen, vooral door Casper. Tekeningen waren snel geleverd en wij hebben de vergunningen binnen zonder opmerkingen of gedoe van de gemeente. Heel erg bedankt!

We Build 4 You Review

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Google Reviews We Build 4 You

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Reviews We Build 4 You

Ik wil het hele team van dit bedrijf dat werkt heel erg bedanken, want dankzij hen heb ik nu een vergunning en kan ik beginnen met de nodige werkzaamheden aan mijn huis. Ze waren zo begripvol en wisten precies wat ze deden. Ik had geen face-to-face ontmoeting met hen, dat hoefde ook niet eens, want ze deden alles online, gewoon door er een te sturen en een e-mail van mij. Echte professionals. Als u een omgevingsvergunning nodig heeft voor (bouw)zaken voor uw woning bent u bij "We build 4 you" aan het juiste adres. Schrijf gewoon een e-mail naar hen met uw wensen en laat al het andere aan hen over. Het werk wordt goed gedaan!!!! Ik ben zeer tevreden, ik zal in de toekomst zeker weer met ze samenwerken!!!!

We Build 4 You Review

Professional aanpak, goed contact en duidelijk uitleg vanaf eerste moment. Nederlands is niet mijn moeder taal maar toch Dennis & Sven hebben alles gedaan om mij helpen. Met hun hulp kreeg ik er lastig om te regelen bouwvergunning. Toppers!

We Build 4 You Reviews

Het was echt top om samen te werken met Dennis en Daniel van WB4U. Zoveel sneller ging het proces dan dat we gewend waren met andere tekenaars. Er werd goed meegedacht, snel gehandeld en uiteindelijk ook een top tekening en werd de hele vergunningsaanvraag van ons overgenomen. Bij iedere volgende verbouwing schakelen we zeker weer de hulp in van WB4U.

Review We Build 4 You

Wij hadden reeds een ontwerp voor onze stolp die wij gaan renoveren. Voor de vergunning aanvraag met de juiste bijbehorende tekeningen hebben we Build4You gevraagd om ons te helpen. Echt hele fijne ervaring! Het team denkt goed mee , fijne communicatie en nemen de zorg voor de aanvraag van de vergunning uit handen. Echt super gedaan ! Mocht ik ooit weer een tekening nodig hebben, dan weet ik wel waar ik moet zijn! Dank Dennis en Casper !!

Google Reviews We Build 4 You

We Build 4 You heeft voor mij een aanbouw getekend. Zij hebben uitstekend werk verricht met het maken van de verschillende tekeningen (aanvraag en constructie). Prima begeleiding bij het regelen van de vergunning. Zeker aan te bevelen.

Waarom We Build 4 You voor uw bouwtekening nokverhoging

eerlijk, open, en transparant.

We Build 4 You is een modern bedrijf dat wordt geleid door twee jonge gedreven eigenaren met op de achtergrond twee ervaren rotten die ieder al 35 jaar meelopen. Gezamenlijk zijn wij goed voor honderden, zo niet duizenden, bouwtekeningen en voorspoedig verlopen projecten. Onze positieve reviews geven aan dat klanten ons werk waarderen.

Samen met ons ervaren team van 8 tekenaars zijn wij in staat vakkundig en op een hoog tempo tekenwerk en berekenwerk te leveren.

Het kiezen van de juiste partij voor een bouwtekening nokverhoging

Nu duidelijk is hoe het proces rondom een bouwtekening nokverhoging voor u zal verlopen, is het nog een kwestie van het kiezen voor de juiste partij. Er zijn vele bedrijven die de werkzaamheden voor hun rekening kunnen en willen nemen. Uiteraard zoekt u naar die ene partij die net iets meer kan bieden. In de beschrijving van het proces rondom de bouwtekening voor een dakopbouw beschreven wij al wat onze werkwijze is. Onze specialistische werkwijze alleen al is een geldige reden om voor ons te kiezen.

We build 4 You is een ervaren partij die dankzij haar jarenlange ervaring weet waar gemeenten naar vragen en hoe de klus geklaard moet worden. Een van onze bouwkundige experts maakt voor u een kloppende bouwtekening dakopbouw en, wanneer gewenst, tekenen we deze in 3D zodat u vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Open en eerlijk over uw project

Er is echter meer. Wij zijn een bedrijf dat er écht voor gaat. Wij zien problemen niet als tegenslag, maar als een uitdaging! Dat heeft alles te maken met het feit dat u stuit op een groep mensen met passie voor de bouw. En dat dragen wij ook nadrukkelijk uit. Daarnaast zijn wij altijd open en eerlijk en werken wij als partners samen met u als klant. Samen komen wij veel verder dan alleen. Heeft u vragen over een eventuele samenwerking? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij hebben altijd een bouwkundig expert voor u klaar staan om alles met u door te nemen.

Trots op uw nokverhoging opdracht

Hoewel het maken van een bouwtekening nokverhoging volgens vaste protocollen uitgevoerd moet worden, proberen wij in al onze werkzaamheden vooruitstrevend te zijn. We streven ernaar continu te vernieuwen en te ontwikkelen. Betere technieken maken het werk voor onze mensen prettiger en het resultaat voor u nog beter. Bovenal zijn wij trots op wat we doen en dit is terug te zien in de manier waarop we de werkzaamheden voor u aanpakken. Inspiratie is voor ons motivatie en goed doen doet goed volgen. U weet dus waar u moet zijn als u een bouwtekening dakopbouw wilt laten maken. Wij van We Build 4 You zorgen ervoor dat u trots zal zijn op het resultaat van uw dakopbouw . Kortom, voor uw bouwtekening nokverhoging bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze ervaring weten wij precies waar een bouwtekening nokverhoging aan moet voldoen en wat wij door middel van deze tekening moeten laten zien. Dit is met name belangrijk als wij aan de slag gaan met een bouwtekening van uw nokverhoging in de vorm van een bouwaanvraag tekening. Deze tekening wordt gemaakt op het moment dat het definitieve ontwerp van de dakopbouw een feit is. Dat betekent wanneer de gebruikte vormen in het te bouwen of verbouwen van uw nokverhoging helemaal helder zijn en er ook voldoende zekerheid is over de materialen die u daarvoor wilt gaan gebruiken. Ook moet er duidelijkheid zijn op het gebied van zaken als de gevel- en dakrand afwerking. Deze bouwtekening nokverhoging is zowel voor uzelf als voor de aannemer en de gemeente noodzakelijk. De gemeente baseert hierop namelijk haar beslissing om al dan niet een vergunning te verlenen.

De bouwtekening is een verplicht onderdeel van de vergunningsaanvraag en is daardoor erg belangrijk. Mocht u iets willen gaan bouwen, dan zult u dus een bouwtekening van uw nokverhoging moeten hebben. Het is belangrijk dat deze bouwtekening uw wensen goed visualiseert. Het is dan ook belangrijk dat u dit door een expert laat maken. Kies daarom voor ons!

Behalve voor een bouwtekening nokverhoging kunt u bij ons voor meer bouwkundige zaken terecht. Zo maken wij berekeningen voor u, kunnen wij u bouwkundig advies geven en kunnen wij eventuele bouwbegeleiding aanbieden. Ook voor een bouwkundig rapport klopt u bij ons aan. Met onze parate kennis en ervaring kunnen wij u altijd op de beste manier van dienst zijn.

Uiteraard maken wij voor u ook een bouwtekening nokverhoging in de vorm van een ontwerptekening. Wij beelden met deze tekening uw ideeën uit en leggen dat vast in een  ontwerp. Deze ontwerptekening wordt voornamelijk gemaakt aan de start van een bouwproces, om op deze wijze inzicht te krijgen in het door u gewenste ontwerp. Omdat deze tekeningen voornamelijk met de hand worden gemaakt, spreken wij ook wel van een ontwerpschets. Er wordt geschetst met de wettelijke mogelijkheden in het achterhoofd, net als dat alleen getekend wordt zodra de constructie ook daadwerkelijk mogelijk is. Ook worden de kosten vaak al meegenomen. Wij willen zo vooral een reëel beeld schetsen van iets wat daadwerkelijk binnen uw mogelijkheden ligt.

Verder zijn wij specialist in het maken van bestektekeningen, dit zijn tekeningen die tot in detail uitgewerkt zijn en een vervolg zijn op de bouwaanvraagtekeningen. In een bestek of technische omschrijving worden alle materialen die gebruikt worden ingetekend. Het zijn uitgewerkte tekeningen waarin het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. Mocht u zoeken naar de geschikte partij voor 3D visualisatiesconstructietekeningensplitsingstekeningen of slooptekeningen, dan bent u bij ons ook meteen aan het enige juiste adres. Want ook die bouwtekening voor je huis nemen wij graag voor onze rekening.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tekenwerk. Wij hebben namelijk een zeer compleet aanbod en dit houdt in dat u bij ons ook terecht kunt voor het berekenwerk zoals constructieberekeningen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de daglicht- en ventilatieberekeningen. Wij werken ook de brandveiligheidseisen uit. Doordat wij dit allemaal aanbieden vindt u in ons een partij die u met het totale plaatje kan helpen. Nadat u met ons in zee gegaan bent weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u een bouwvergunning aanvragen.

De Koffie staat voor u klaar!

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een bouwtekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bouwtekening of vergunningstekening aan via het contact formulier.

VACATURE DELEN