Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image [email protected]

2D en 3D tekenwerk

BESTEKTEKENINGEN

Wij werken alles voor u tot in detail uit!

TEKENINGEN

Bestektekeningen en Werktekeningen

 

Wat zijn Bestektekeningen?

Bestek en werktekeningen zijn een vervolg op bouwaanvraagtekeningen. Tijdens het aanvragen van de vergunning kan de bouwtekening nog niet volledig worden gemaakt. Hiervoor is extra informatie nodig.

 

Bijvoorbeeld is veelal nog onbekend wat voor afwerkingen gekozen worden. Tijdens de bestek of technische omschrijving fase dienen wij op zoek te gaan naar de gewenste materialen en afwerkingen. Al deze bepalingen die wij van grof naar fijn afwerken kunnen worden vastgelegd in een bestek of technische omschrijving. De keuze van een van deze twee hangt af van de complexiteit van een bouwwerk. Dit is het punt waarin de meeste vragen naar boven komen en verschillende punten als Ontwerp, Bouwtechniek, Constructieve veiligheid en installaties samen worden gevoegd.

 

Wat zijn bestektekeningen?

Werktekeningen zijn uitgewerkte tekeningen die tot op detail niveau het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. De tekeningen verbinden het werk van de architect of tekstbureau met de constructeur, installateurs en eventueel nog andere partijen.

Bestektekeningen / werktekeningen

Wie maken werktekeningen?

Werktekeningen wordt door iedere partner gemaakt die bouwtechnisch meewerkt aan de bouw zelf. Denk hierbij aan:

  • Tekenbureau, (die het ontwerp maakt)
  • Constructeur (voor het constructieve geraamte)
  • Staalboer (voor hun constructieve staal)
  • Prefab leveranciers (denk daarbij aan prefabbeton en houten (HSB) elementen)
  • Installateurs (Elektra, Water, Gas, Data, Ventilatie)
  • Lift en overige installaties
Bestektekeningen / werktekeningen

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een bestektekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bestektekening of werktekening aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Het is een fijn bedrijf. Ze denken mee, komen met oplossingen. Ze houden je goed op de hoogte hoe het met je tekeningen ervoor staat. Komen hun afspraken na. Ze hebben het erg druk, hierdoor is er tussendoor weinig tijd om te bellen met vragen. Het moet op afspraak.

Particulier

Mariska de Jong - Maarsen

We Build 4 You Recensies

Dank voor je heel vlotte hulp en je werk. Dit gaan we zeker vaker doen!

Zakelijk

Arjen Pronk

We Build 4 You Recensies

Onlangs hebben wij van de diensten van We Build 4 U gebruik gemaakt. In dit geval het verzorgen van de tekeningen voor een bouwaanvraag voor onze woning. Direct na het eerste contact is Sven van het doorpakken. Hij luistert goed naar wat jouw wensen zijn en weet dit feilloos te vertalen naar de tekening. Binnen vier werkdagen zijn de tekeningen aangeleverd en kon ik mijn aanvraag bij de gemeente voltooien.

Particulier

Wim Dekker

We Build 4 You Recensies

De start van je verbouwing start bij We Build 4 You Bouwadvies. Via een kennis zijn wij onlangs in contact gekomen met Sven Teeuwen. In de afgelopen periode heeft hij onze bouwtekeningen opgesteld, de vergunning aanvraag gedaan en gaat ook de aankomende verbouwing begeleiden. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Particulier

Erik Meijers

We Build 4 You Recensies

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht. Ik beveel We Build 4 You Construction Advice van harte aan.

Particulier

Christiaan de Ridder

We Build 4 You Recensies

Betrokken, vriendelijke en professionele organisatie. Wij hebben onze bouwtekeningen door Sven Teeuwen laten maken. Hij denkt mee, levert op tijd en maakt mooie tekeningen.

Particulier

Sanne Schouten

We Build 4 You Recensies

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van WB4U. Sven en zijn team hebben de tekeningen voor ons verzorgd voor een vergunning aanvraag bij de gemeente. Door de drukte duurde het iets langer dan gebruikelijk, wat ik begreep. Toch nog vrij snel de tekeningen ontvangen en kunnen indienen bij de gemeente. Volgende keer maak ik weer gebruik van de diensten van WB4U.

Particulier

Darryl van Duivenvoorde

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

We Build 4 You Recensies

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes