Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

ADVIES VAN A TOT Z

BOUWBEGELEIDING

De bouwbegeleiders van We Build 4 You weten waar het om draait.

ADVIESWERK

Bouwbegeleiding

Het verbouwen of nieuw bouwen van een bouwwerk is een ingewikkeld en tijdrovend proces dat goed begeleidt dient te worden om de kosten te beperken. Bouwbegeleiding is dan ook een must. De bouw is de grootste sector van het land die vele facetten kent. Onze bouwbegeleiders zijn getraind om over de verschillende facetten advies te geven en coördinatie te verrichten. De Projectleiders en werkvoorbereiders van We Build 4 You bereiden uw werk zorgvuldig voor en coördineren ook tijdens de bouw de realisatie tot oplevering.

 

Kosten voor bouwbegeleiding

Of u nu betrokken bent bij de bouw van gebouwen, infrastructuur, industriële installaties, windmolenparken of elektriciteitscentrales, uw projecten omvatten de complexe coördinatie van verschillende aannemers en onderaannemers. We Build 4 You’s onafhankelijke bouwbegeleiding kan u helpen om uw project op tijd, binnen het budget en in overeenstemming met de relevante kwaliteitsnormen tot voltooiing te brengen.

 

Het is hierbij goed mogelijk om een deel zelf op te pakken. Dit kan behoorlijk wat geld besparen. Veel specialisten op de markt zijn zelfstandig en kunnen ook zodanig worden ingezet. Wij houden dan de controle over de details, grote lijnen en zetten duidelijke taken uit die afgerond dienen te worden om ons gezamenlijke doel te behalen.

 

Voor bouwbegeleiding bieden wij u een op maat gemaakte offerte. Hoe gaat dit offerte proces? U deelt uw project gegevens via de contactpagina en u geeft aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Vervolgens nemen wij contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Daarna ontvangt u een op maat gemaakte offerte geheel vrijblijvend en naar uw wensen samengesteld.

 

De specialist in nieuwbouw-, renovatie- en verbouwprojecten

Als u bouwbegeleiding nodig heeft kunt u bij We Build 4 You terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van nieuwbouw-, renovatie- en verbouwprojecten. Alle bouwtrajecten zijn verschillend van elkaar. Het is daarom aan te raden om bij We Build 4 You voor bouwbegeleiding te kiezen. Zo weet u zeker dat uw project tot een goed einde wordt gebracht.

bouwbegeleiding

Wat is bouwbegeleiding?

Bouwbegeleiding is het in juiste banen leiden van de verschillende processen die gepaard gaan met het bouwen van een object. Of dit nu een utilitair of woningbouwproject is maakt niet uit. Het is belangrijk om bij het type bouwproject de juiste bouwbegeleider te kiezen. Iedere sector heeft zijn specialisme. Zo ook de bouwbegeleiding. Voor bouwkundige werkzaamheden aan bijvoorbeeld woningen, scholen, kantoren, restaurants, theaters of bedrijfspanden is We Build 4 You de juiste partij.

 

Wat doet een bouwbegeleider?

We Build 4 You begeleid de bouw vanuit structuur en procesbeheersing. Dit houdt in dat wij bekend zijn met de processen die binnen de bouw spelen en weten wanneer wie wat en hoe geleverd of aangeleverd dient te krijgen. Door juist te weten wat nodig is in het bouwproces worden fouten voorkomen en kosten bespaard. Als stelregel houden wij aan dat 13% van de kosten in de bouw verloren gaan aan het herstellen van fouten. Helaas kunnen deze fouten niet 100% worden voorkomen. Maar wij kunnen wel een groot deel tegen gaan door middel van de juiste berekeningen en Tekeningen.

 

Wat is belangrijk bij bouwbegeleiding?

Bij We Build 4 You vinden wij het belangrijk dat wij vanaf het begin van het traject betrokken zijn. Zo kunnen wij over de gehele linie controleren of alles goed gaat. Kom daarom naar We Build 4 You. Wij kunnen u van A tot Z helpen met uw bouwproject. We Build 4 You is breed onderlegd en hebben naast bouwbegeleiders ook Ontwerpers, Tekenaars en Constructeurs in dienst. Hierdoor kunnen wij flexibiliteit garanderen en ervoor zorgen dat uw project snel tot stand komt.

 

Of u nou op zoek bent naar bouwbegeleiding in Amsterdam, bouwbegeleiding in Haarlem of bouwbegeleiding in Den Haag, wij staan klaar om u te helpen!

bouwbegeleiding aanvragen

Wij adviseren u!

We Build 4 You adviseert u in en rondom het bouwproces. Vraag een offerte voor advieswerk aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes