Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image [email protected]

HANDSCHETSEN EN 3D MODELLEN

Verkooptekeningen

Wij helpen u met het uitbeelden van uw ideeën tot een haalbaar en realistisch ontwerp.

PRACHTIGE

Verkooptekeningen

 

Waarom verkooptekeningen?

Indien u één of meerdere woningen of andere objecten laat bouwen of verbouwen dan kan de wens er zijn om gevisualiseerde tekening met daarin de Vloerafwerkingen, Meubels sanitaire voorzieningen en natuurlijk installatiewerkzaamheden.

 

Dankzij een verkoop tekening maakt u het de koper, verhuurder of u zelf makkelijk te begrijpen hoe groot de ruimtes zijn en wat hiermee zoal kan worden gedaan. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ruimtes en afmetingen kunnen worden ingeschat op waarheid. Maar slechts 5 tot 10% van de huizenkopers kan dit uit hun hoofd en ziet het echt voor zich, het overgrote deel wil graag verkooptekeningen zien om zich in te kunnen leven.

 

Zorg dus voor goede verkooptekeningen dan weten mensen wat ze kopen of huren.

Maar ook voor u zelf als u uw huis laat bouwen kan het wenselijk zijn om een dergelijke tekening te laten maken. Zo kan ook u zien wat het wordt.

 

We Build 4 You kan twee soorten verkooptekeningen voor u maken.

1: 2D plattegronden waarin u uw project kan inrichten om te zien en te testen of rondom alle meubels nog genoeg ruimte over is.

2: 3D impressies/plattegronden waardoor u niet alle de inrichting van de plattegrond kan ervaren maar ook kan zien en voelen hoe dit zich verhoudt ten opzichte van de ruimte.

 

Dankzij deze tekeningen zal uw woning aantrekkelijker ogen. We Build 4 You biedt u de mogelijkheid aan om dit uit te tekenen, vraag hiervoor een prijs aan via onze contactpagina.

Indien u nog iets meer wil dan alleen een verkooptekening dan kan u een kijken op onze 3D visualisaties en render pagina. Deze pagina bevat alles omtrent 3D images waarmee u uw gebouw fotorealistisch tot leven laat komen.

 

Zelf een verkoop tekening maken

Apps zoals Floor planner kunnen hier bij helpen. De eenvoud van deze app is goed, hij werk intuïtief en geeft daarnaast veel mogelijkheden tot het inrichten van de woning. Dit komt vaak doordat de apps interieur elementen bevatten die op hun beurt weer inzicht geven bij het indelen.

“Houdt er rekening mee dat u geen meetfouten mag maken, zo wel dan kunt u aansprakelijk worden gesteld door de koper.”

We Build 4 You verkooptekeningen
We Build 4 You verkooptekeningen

Wij ontwerpen het!

We Build 4 You kan indien u een verkooptekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een verkooptekeningen en ontwerpbegeleiding aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Het is een fijn bedrijf. Ze denken mee, komen met oplossingen. Ze houden je goed op de hoogte hoe het met je tekeningen ervoor staat. Komen hun afspraken na. Ze hebben het erg druk, hierdoor is er tussendoor weinig tijd om te bellen met vragen. Het moet op afspraak.

Particulier

Mariska de Jong - Maarsen

We Build 4 You Recensies

Dank voor je heel vlotte hulp en je werk. Dit gaan we zeker vaker doen!

Zakelijk

Arjen Pronk

We Build 4 You Recensies

Onlangs hebben wij van de diensten van We Build 4 U gebruik gemaakt. In dit geval het verzorgen van de tekeningen voor een bouwaanvraag voor onze woning. Direct na het eerste contact is Sven van het doorpakken. Hij luistert goed naar wat jouw wensen zijn en weet dit feilloos te vertalen naar de tekening. Binnen vier werkdagen zijn de tekeningen aangeleverd en kon ik mijn aanvraag bij de gemeente voltooien.

Particulier

Wim Dekker

We Build 4 You Recensies

De start van je verbouwing start bij We Build 4 You Bouwadvies. Via een kennis zijn wij onlangs in contact gekomen met Sven Teeuwen. In de afgelopen periode heeft hij onze bouwtekeningen opgesteld, de vergunning aanvraag gedaan en gaat ook de aankomende verbouwing begeleiden. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Particulier

Erik Meijers

We Build 4 You Recensies

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht. Ik beveel We Build 4 You Construction Advice van harte aan.

Particulier

Christiaan de Ridder

We Build 4 You Recensies

Betrokken, vriendelijke en professionele organisatie. Wij hebben onze bouwtekeningen door Sven Teeuwen laten maken. Hij denkt mee, levert op tijd en maakt mooie tekeningen.

Particulier

Sanne Schouten

We Build 4 You Recensies

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van WB4U. Sven en zijn team hebben de tekeningen voor ons verzorgd voor een vergunning aanvraag bij de gemeente. Door de drukte duurde het iets langer dan gebruikelijk, wat ik begreep. Toch nog vrij snel de tekeningen ontvangen en kunnen indienen bij de gemeente. Volgende keer maak ik weer gebruik van de diensten van WB4U.

Particulier

Darryl van Duivenvoorde

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

We Build 4 You Recensies

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes