Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

ADVIES VAN A TOT Z

Bouwkundig advies

Door middel van goed advies weet u de juiste weg te vinden in de bouw.

ADVIESWERK

Bouwkundig advies

 

Waarom bouwkundig advies?

Het verbouwen of nieuw bouwen van een bouwwerk is een ingewikkeld en tijdrovend proces dat goed begeleid dient te worden om, onder andere, kosten te beperken. Bouwkundig advies op maat kan van essentieel belang zijn. We Build 4 You adviseert u over verschillende bouwkundige onderwerpen. Wij ondersteunen, bieden advies en assisteren tijdens de start van een idee. Ook denken we mee over het ontwerp en de tekeningen, tot er een compleet uitgewerkt plan op tafel ligt.

 

We maken gebruik van innovatieve technologie en bevriende partners om onze bouwprojecten af te ronden, wat betekent dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technologie op het gebied van architectuur en de bouw.

 

“Geld besparen voor u, als onze opdrachtgever, door uitgekiend en efficiënt te werken, is voor ons WB4U-team van gepassioneerde bouwadviseurs, tekenaars, constructeurs, bouwmanagers en bouwkostendeskundigen, net zo’n uitdaging als het begeleiden van de bouw of verbouwing zelf.”

 

Eigenaar van We Build 4 You, Sven Teeuwen: “Onze aanpak is gebaseerd op ons maatwerk aanvalsplan. Dit plan houdt in dat we gezamenlijk uw wensen in kaart brengen en aansluitend de taken slim verdelen. Daarbij behouden we vanuit onze organisatie de helicopterview, zowel op hoofdlijnen als op detail niveau. We overleggen wat u als opdrachtgever mogelijk zelf kunt doen, bijvoorbeeld het definitief vormgeven van uw idee -al dan niet met hulp van onze experts- en welke taken de externe maatwerkspecialisten oppakken. Veel van de specialisten die wij in huis hebben en waarmee wij samenwerken of die wij aanbevelen zijn zelfstandig ondernemer en daarom op maat in te huren.”

design-and-construction-header

“De aanpak van WB4U zie je terug als financiële meevaller in uw totale kostenplaatje; wij realiseren besparingen tussen de 7 en 10 procent op de bouwkosten.” In tegenstelling tot het traditioneel inhuren van een aannemer.

 

Deze besparing is vooral te danken aan de zeer ervaren bouwbegeleiders van WB4U, die toezicht houden op kwaliteit, planning en budget. Zij geven advies op de diverse terreinen van de bouw of verbouwing en voeren hun controlerende en coördinerende taken op een prettige manier uit. Dat wil zeggen met respect voor u als opdrachtgever, voor de aannemer en voor de maatwerkspecialisten. De bouwbegeleiders voorkomen technische risico’s en bouwfouten door het werk met regelmaat te toetsen aan de relevante bouwvoorschriften, kwaliteitsnormen en aan de richtlijnen van de verzekeringsmaatschappij. Waargebeurde anekdote: Een aannemer die een aanbieding had gedaan en de goedkoopste was koste uiteindelijk 15% meer aan allerlei meerwerk omdat de helft maar in de offerte stond. De bouwbegeleiders waken over alle afspraken, de bouwtekeningen, tijd en geraamde uitgaven.

 

Binnen het kopje bouwkundig advies zijn een aantal zaken van belang te weten. Er zijn 3 soorten bouwkundig advies te verkrijgen binnen We Build 4 You. Wil u hier meer over weten bekijk dan de volgende pagina’s:

  1. Bouwkundig advies
    Betreft algemeen advies. Waarin wij u over de kleinste dingen kunnen adviseren.
  2. Bouwbegeleiding
    Bouwbegeleiding betreft de begeleiding gedurende de ontwerp en aanvraagfase tot uitbesteding van het werk bij een aannemer.
  3. Bouwmanagement
    Betreft het volledig management van uw bouwwerk van initiatief tot oplevering.
bouwbegeleiding aanvragen

Bouwplannen?

De bouw is de grootste sector van het land waarin vele bedrijven actief zijn. Om hierin de juiste stappen te maken is het verstandig een deskundige raad te plegen die kan helpen in het uitbeelden en vormgeven van ideeën. We Build 4 You kent de regels van het bouwbesluit en maakt samen met u een geschikt ontwerp. Wij stellen voor en samen met u vast wat de wensen zijn. Of dat nou een ontwerptekening, bouwtekenwerk, bestektekening, bouwkosten opstelling of bouwbegeleiding is. Wij hebben alle kennis en tools in huis om uw ideeën tot een succes te volbrengen.

 

Na het inzichtelijk maken van uw ideeën stellen wij een aanvalsplan op. Per project is dit verschillend. Meer over deze onderwerpen kunt u vinden op:

Wij adviseren u!

We Build 4 You adviseert u in en rondom het bouwproces. Vraag een offerte voor advieswerk aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes