Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

ADVIES VAN A TOT Z

Bouwkundig advies

Door middel van goed advies weet u de juiste weg te vinden in de bouw.

ADVIESWERK

Meer dan 25 jaar ervaring in de bouw

Alle disciplines binnen 1 bedrijf

Wij zijn de blauwdruk tot uw succes!

Home » Advies

Bouwkundig advies

 

Waarom bouwkundig advies?

Het verbouwen of nieuw bouwen van een bouwwerk is een ingewikkeld en tijdrovend proces dat goed dient te worden begeleid om o.a. kosten te beperken. Bouwkundig advies op maat kan van essentieel belang zijn. We Build 4 You adviseert u over verschillende bouwkundige onderwerpen. Wij ondersteunen, bieden advies en assisteren tijdens de start van een idee. Ook denken we mee over het ontwerp en de tekeningen, tot er een compleet uitgewerkt plan op tafel ligt.

 

We maken gebruik van innovatieve technologieën en bevriende partners om onze bouwprojecten af te ronden.  Dit betekent dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën op het gebied van architectuur en in de bouwsector.

 

“Geld besparen voor u, als onze opdrachtgever, door uitgekiend en efficiënt te werken, is voor ons WB4U-team van gepassioneerde bouwadviseurs, tekenaars, constructeurs, bouwmanagers en bouwkostendeskundigen, net zo’n uitdaging als het begeleiden van de bouw of verbouwing zelf.”

 

Eigenaar van We Build 4 You, Sven Teeuwen: “Onze aanpak is gebaseerd op ons maatwerk aanvalsplan. Dit plan houdt in dat we gezamenlijk uw wensen in kaart brengen en aansluitend de taken slim verdelen. Daarbij behouden we vanuit onze organisatie de helicopterview, zowel op hoofdlijnen als op detailniveau. We overleggen wat u als opdrachtgever mogelijk zelf kunt doen, bijvoorbeeld het definitief vormgeven van uw idee – al dan niet met hulp van onze experts – en welke taken de externe maatwerkspecialisten best oppakken. Veel van de specialisten die wij in huis hebben en waarmee wij samenwerken, of die wij aanbevelen, zijn zelfstandig ondernemer en daarom op maat in te huren.”

Warmteweerstandberekening We Build 4 You
Warmteweerstandberekening We Build 4 You

“De aanpak van WB4U zie je terug als financiële meevaller in uw totale kostenplaatje; wij realiseren besparingen tussen de 7 en 10 procent op de bouwkosten.” In tegenstelling tot het traditioneel inhuren van een aannemer.

 

Deze besparing is vooral te danken aan de zeer ervaren bouwbegeleiders van WB4U, die toezicht houden op kwaliteit, planning en budget. Zij geven advies op de diverse terreinen van de bouw of verbouwing en voeren hun controlerende en coördinerende taken op een prettige manier uit. Dat betekent met respect voor u als opdrachtgever, voor de aannemer en voor de maatwerkspecialisten. De bouwbegeleiders voorkomen technische risico’s en bouwfouten door het werk met regelmaat te toetsen aan de relevante bouwvoorschriften, kwaliteitsnormen en aan de richtlijnen van de verzekeringsmaatschappij. Waargebeurde anekdote: Een aannemer die een aanbieding had gedaan en de goedkoopste kostte uiteindelijk 15% meer aan allerlei meerwerk omdat er maar de helft in de offerte was opgenomen. De bouwbegeleiders waken over alle afspraken, de bouwtekeningen, tijd én geraamde uitgaven.

 

Binnen het kopje bouwkundig advies is het van belang een aantal zaken te weten. Er zijn 3 soorten bouwkundig advies te verkrijgen binnen We Build 4 You. Wil u hier meer over weten, bekijk dan de volgende pagina’s:

  1. Bouwkundig advies
    Betreft algemeen advies. Waarin wij u over de kleinste dingen kunnen adviseren.
  2. Bouwbegeleiding
    Bouwbegeleiding betreft de begeleiding gedurende de ontwerp- en aanvraagfase tot de uitbesteding van het werk bij een aannemer.
  3. Bouwmanagement
    Betreft het volledig management van uw bouwwerk van initiatief tot oplevering.
bouwbegeleiding aanvragen

Bouwplannen?

De bouw is de grootste sector van het land, waarin vele bedrijven actief zijn. Om hierin de juiste stappen te zetten is het verstandig om deskundige raadgever in te roepen die kan helpen met het in beeld brengen en het vormgeven van ideeën. We Build 4 You kent de regels van het bouwbesluit en maakt samen met u een geschikt ontwerp. Wij stellen voor en samen met u vast wat de wensen zijn. Of dat nu een ontwerptekening, bouw tekenwerk, bestektekening, bouwkosten opstelling of bouwbegeleiding is. Wij hebben alle kennis en tools in huis om uw ideeën succevol uit te werken.

 

Na het inzichtelijk maken van uw ideeën stellen wij een aanvalsplan op. Per project is dit verschillend. Meer over deze onderwerpen kunt u vinden op:

Wij adviseren u!

We Build 4 You adviseert u in en rondom het bouwproces. Vraag een offerte voor advieswerk aan via het contactformulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Een fijne partij om mee samen te werken!

Zakelijk

Paul Veninga

We Build 4 You Recensies

Fantastic service and a pleasure dealing with them!

Particulier

Simon Ric-Hansen

We Build 4 You Recensies

Wij hebben een zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Gemeente deed erg moeilijk, maar de medewerkers van We Build 4 You hebben zich extra ingezet en vastgebeten richting de gemeente met een positief resultaat.

Particulier

Sandra Slotegraaf

We Build 4 You Recensies

Met veel plezier samengewerkt met ontwerper, die op korte termijn iets lastigs voor me moest tekenen en vervolgens een mooie vergunningsaanvraag bij de gemeente heeft gemaakt. Zeer enthousiast, groot inlevingsvermogen en kennis van zaken. Dat t uiteindelijk toch iets duurder werd omdat er alsnog technische zaken bij kwamen kijken was ok: omdat er vertrouwen was!

Particulier

Jessica Hooghiemstra

We Build 4 You Recensies

Het is een fijn bedrijf. Ze denken mee, komen met oplossingen. Ze houden je goed op de hoogte hoe het met je tekeningen ervoor staat. Komen hun afspraken na. Ze hebben het erg druk, hierdoor is er tussendoor weinig tijd om te bellen met vragen. Het moet op afspraak.

Particulier

Mariska de Jong - Maarsen

We Build 4 You Recensies

Dank voor je heel vlotte hulp en je werk. Dit gaan we zeker vaker doen!

Zakelijk

Arjen Pronk

We Build 4 You Recensies

Onlangs hebben wij van de diensten van We Build 4 U gebruik gemaakt. In dit geval het verzorgen van de tekeningen voor een bouwaanvraag voor onze woning. Direct na het eerste contact is Sven van het doorpakken. Hij luistert goed naar wat jouw wensen zijn en weet dit feilloos te vertalen naar de tekening. Binnen vier werkdagen zijn de tekeningen aangeleverd en kon ik mijn aanvraag bij de gemeente voltooien.

Particulier

Wim Dekker

We Build 4 You Recensies

De start van je verbouwing start bij We Build 4 You Bouwadvies. Via een kennis zijn wij onlangs in contact gekomen met Sven Teeuwen. In de afgelopen periode heeft hij onze bouwtekeningen opgesteld, de vergunning aanvraag gedaan en gaat ook de aankomende verbouwing begeleiden. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Particulier

Erik Meijers

We Build 4 You Recensies

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht. Ik beveel We Build 4 You Construction Advice van harte aan.

Particulier

Christiaan de Ridder

We Build 4 You Recensies

Betrokken, vriendelijke en professionele organisatie. Wij hebben onze bouwtekeningen door Sven Teeuwen laten maken. Hij denkt mee, levert op tijd en maakt mooie tekeningen.

Particulier

Sanne Schouten

We Build 4 You Recensies

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van WB4U. Sven en zijn team hebben de tekeningen voor ons verzorgd voor een vergunning aanvraag bij de gemeente. Door de drukte duurde het iets langer dan gebruikelijk, wat ik begreep. Toch nog vrij snel de tekeningen ontvangen en kunnen indienen bij de gemeente. Volgende keer maak ik weer gebruik van de diensten van WB4U.

Particulier

Darryl van Duivenvoorde

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

We Build 4 You Recensies

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes