Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

Referenties

EEN BOUWKUNDIG EXPERT STAAT VOOR U KLAAR

REFERENTIES

Goede communicatie

Eerlijk geprijsd

25 jaar ervaring

Home » Reviews
We Build 4 You Review

Nicole akker

Er wordt snel en adequaat gehandeld. Alles was bespreekbaar, zowel Sven als zijn collega’s reageren snel en duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Ruimte om wensen uit te spreken en aan te passen. Prettig en persoonlijk contact. Goede tekeningen met een goed afhandeling.
Aanrader.

We Build 4 You Reviews

Cecil Leysner

Voor een klant van mij dit bedrijf gevonden voor een bouwtekening die nodig was voor een verbouwing aan zijn woonhuis. Na een kort en zeer prettig telefonisch contact met Sven, heeft zijn bedrijf dit voor ons verzorgd en kregen we direct toestemming van de gemeente om de verbouwing af te ronden zoals gepland.

Binnenkort start een verbouwing bij mij thuis en zal ook tekeningen nodig hebben, dus Sven ik hoop dat ik straks nog een keer gebruik mag maken van jullie diensten.

Ook niet onbelangrijk om te vermelden. De prijzen zijn zo scherp, dat het niet eens nodig was om te shoppen!

Google Reviews We Build 4 You

Niels De Jong

Super goed geholpen. Snel de tekeningen op orde en dat in fijn overleg.

Kortom. Helemaal super

Reviews We Build 4 You

Isabelle Los

Via een snelle google search kwam ik terecht bij We Build 4 You. Hoewel ik Sven dus nog niet kende, ook niet via via, voelde het eerste contact direct vertrouwd. Sven is heel vriendelijk en toegankelijk, denkt mee en geeft je meteen het gevoel dat hij snapt wat je wilt. Ondanks de drukte is er op hele korte termijn een gaatje gemaakt om aan onze bouwtekening te werken. De tekeningen zijn compleet en mooi opgemaakt. Het was ook geen probleem om nog even een kleine toevoeging te doen. Ik zou bij een toekomstig project ook zeker weer direct aan Sven en zijn team denken! Wij konden de aanvraag zelf doen, maar ook dat deel kunnen ze voor je uithanden nemen! Fijn als je druk bent of geen ervaring hebt met dergelijke trajecten. Kortom, een aanrader voor als je snel en deskundig advies zoekt, voor ook nog eens een eerlijke prijs!

We Build 4 You Recensies

Darryl van Duivenvoorde

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van WB4U. Sven en zijn team hebben de tekeningen voor ons verzorgd voor een vergunning aanvraag bij de gemeente. Door de drukte duurde het iets langer dan gebruikelijk, wat ik begreep. Toch nog vrij snel de tekeningen ontvangen en kunnen indienen bij de gemeente. Volgende keer maak ik weer gebruik van de diensten van WB4U.

Review We Build 4 You

Sanne Schouten

Betrokken, vriendelijke en professionele organisatie. Wij hebben onze bouwtekeningen door Sven Teeuwen laten maken. Hij denkt mee, levert op tijd en maakt mooie tekeningen.

VACATURE DELEN