Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

AANNEMER

  • We begeleiden van aanvragen tot oplevering tekenwerk
  • Gepersonaliseerde korting voor je klant
  • Ontvang per klant commissie tussen de 2.5 en 10%
  • Per klus planten we 1 permanente boom in de EU
zakelijk

Wij waren aannemer

Wij denken als een aannemer

Wij doen als een aannemer

Home » Zakelijk » Aannemer

Sven Teeuwen

Ingenieur 20 jaar ervaring

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Alle klanten zijn bijzonder maar jij als aannemer bent voor ons extra bijzonder omdat wij voor een langere tijd samen kunnen werken en optimale op elkaar af kunnen stemmen. Wij zijn er voor jou om je te ontzorgen daar waar jij dit verlangt.

 

Zo bieden wij jou graag onze bouwtekeningen en constructieberekeningen aan om de engineering van een bouwwerk goed te stand te brengen. Wij maken dan voor jou SchetsontwerpenVoorlopige tekeningenDefinitieve tekeningen en Uitvoeringstekeningen.

 

Waar jij wil daar stappen wij het proces in en ontzorgen wij je. Dit kan tijdens de initiatie fase zijn waarin wij samen bij de klant langs gaan, het kan na opdracht zijn waarbij wij samen met de klant in contact treden om hun wensen na te gaan en het kan offline zijn waarbij jij ons informeert en wij voor jou de werkzaamheden uitvoeren.

 

Wij treden voor jou in contact met de gemeente. Het maakt ons niet uit of dit nu voor een vooroverleg is of voor een vergunningsaanvraag. Wij kennen de regelgeving, de gemeentes en de processen binnen de bouw.

 

Van origine zijn wij aannemers die een teken bureau begonnen zijn. Dit zodat wat getekend wordt niet alleen mooi maar ook praktisch en kosten efficiënt is. Deze meerwaarde zorgt ervoor dat samen eenheid ontstaat. Wij zullen je altijd opbellen om na te gaan wat wij beter kunnen doen en of wij nog wat voor je kunnen betekenen.

Hoe werkt We Build 4 You

  • Wij werken met 3D software en kunnen je eenvoudig van dienst zijn met uittrekken van hoeveelheden
  • Bereken zelf envoudig je prijs of contact ons en wij maken de offerte voor je op maat
  • Wij maken samen vaste prijsafpraken en je schiet dan direct je werk in bij ons op de planning
  • Plan zelf je afspraken in op onze agenda’s voor jezelf en samen met je klant
  • Persoonlijke korting 2,5 tot 10%
  • Gratis leuke extra’s bij nieuwe klanten

Onze werkwijze

Als wij ingeschakeld worden voor het maken van bouwtekeningen of berekeningen, dan maken wij eerst kennis om zo inzicht te krijgen in de specifieke wensen die je hebt. Meteen tijdens dit eerste gesprek kunnen wij je advies geven vanuit onze kennis, maar vooral ook vanuit onze ervaring. Vervolgens maken wij een scherpe offerte, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Daarna starten wij met de werkzaamheden zodat je inzicht krijgt in hoe je verbouwing er uiteindelijk uit gaat zien. Wij verwerken de door jou gewenste situatie tot compleet uit. Als wij de documenten in orde hebben gemaakt kun je aan de slag of kunnen wij aan de slag voor je om de gegevens in te dienen bij de gemeente.

Stap 1 Offerte | Werkwijze wb4u

Stap 1

Vraag een offerte aan

Stap 2 Kennismaking | Werkwijze wb4u

Stap 2

Kennismaking

Stap 3 Voorstel | Werkwijze wb4u

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4 Akkoord | Werkwijze wb4u

Stap 4

Ja ik wil

Stap 5 De expert | Werkwijze wb4u

Stap 5

Maak kennis met uw expert

Stap 6 Project inplannen | Werkwijze wb4u

Stap 6

Wij plannen het werk in

Stap 7 Controle ronde | Werkwijze wb4u

Stap 7

Controle ronde

Stap 8 Oplevering | Werkwijze wb4u

Stap 8

Oplevering of indienen

Voorbeeld tekenwerk

Waarom We Build 4 You

We Build 4 You is een modern bedrijf dat wordt geleid door twee jonge gedreven eigenaren met op de achtergrond twee ervaren rotten die ieder al 35 jaar meelopen. Gezamenlijk zijn wij goed voor honderden, zo niet duizenden, bouwtekeningen en voorspoedig verlopen projecten. Onze positieve reviews geven aan dat klanten ons werk waarderen.

Samen met ons ervaren team van tekenaars zijn wij in staat vakkundig en op een hoog tempo tekenwerk en berekenwerk te leveren.

Recente projecten voor aannemer

Al meer dan 7500 tevreden klanten. Wij realiseren zowel Nieuwbouw als Verbouw projecten van Ontwerp tot Oplevering.

Recente projecten

De Koffie staat voor je klaar!

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een bouwtekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bouwtekening of vergunningstekening aan via het contact formulier.

 

VACATURE DELEN