Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

WIJ MAKEN SLOOPTEKENINGEN

SLOOPTEKENINGEN

Wij helpen u met het aanvragen van een
omgevingsvergunning. Zowel de tekeningen als de
berekeningen!

TEKENINGEN

Slooptekening

 

Waarom een slooptekening?

Indien u een gebouw van meer dan 500m2 gaat verbouwen of slopen dan is het raadzaam om slooptekeningen te laten maken. Dit type tekening regelt wat waar gesloopt dient te worden en hoe de sloop gefaseerd dient te verlopen.

De slooptekening dient aan de aannemer geleverd te worden zodat hij het overzicht heeft van wat er gesloopt dient te worden. Op de slooptekening staat met rode vlakken aangegeven wat weg moet. Alles wat niet rood is mag dus blijven staan. In het geval van het slopen van een groot gebouw dient ook de fasering meegenomen te worden. Zo kan een sloper niet beginnen bij de fundering als het dak er nog op zit.

Daarnaast geeft een dergelijk tekening ook inzicht in hoeveel afvalstoffen er vrijkomen. Zo kan de sloper gericht slopen en per afvalstroom afvoeren. Het gesorteerd afvoeren van bouwafval houdt ons milieu schoner, en de stortkosten laag

grue-avec-détruire-la-boule-d-isolement-vecteur-de-machines-construction-120683963

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een slooptekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een slooptekening aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Zeer tevreden over We Build 4 You! Gedurende het hele project is er fijn contact. De communicatie is helder en dat zorgt ervoor dat het resultaat precies is zoals besproken, ze denken echt met je mee. We Build 4 You levert echt vakmanschap!

Particulier

Lotte Kerkhoff

We Build 4 You Recensies

We zijn erg blij met de keuze voor WB4U! De specialisten van We Build 4 You zijn vakbekwaam en transparant. Sven is bovendien een perfectionist die in staat is om de opdracht naar een hoger plan te tillen. Een partner voor het leven!

Zakelijk

Patrick Kant

We Build 4 You Recensies

Zeer fijne ervaringen gehad met We Build 4 You. We kregen heldere adviezen en een mooi eindresultaat.

Particulier

Daan van Houten

We Build 4 You Recensies

Prima partij om mee samen te werken !

Zakelijk

Rene Verlaan

We Build 4 You Recensies

Aanrader! Een bedrijf wat werkt met veel kennis, efficiëntie en ook persoonlijke aandacht.

Particulier

Jaco Andela