Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

Werk met ons en steun:

Habitat

Wij helpen niet alleen u maar ook graag de gene die het minder hebben.

Goede Doelen

Goede communicatie

Vast tarief

25 jaar ervaring

Home » Goede doelen

Goede doel

Een onderwerp dat in de maatschappij steeds meer aandacht krijgt is “gelijkheid”. Helaas is dit nog niet zo als gekeken wordt naar de verdeeldheid in de wereld. Wij willen allemaal een dak boven ons hoofd, voedsel, water en een veilig gevoel.

 

Omdat dit niet vanzelfsprekend is draagt We Build 4 You een steentje, plankje, hamertje, waterputje bij, zodat ook zij die het minder hebben volgens een waardige standaard kunnen leven.

habitat en we build 4 you

Waarom Habitat

Als bouwkundig experts met affiniteit voor bouwen in Nederland hebben wij onze gelijkheid gevonden in Habitat. Om hier een steentje aan bij te dragen doneren wij een deel van onze bedrijfswinst zodat niet alleen wij maar ook zij die het hart nodig hebben een dak boven hun hoofd hebben.

We Build 4 You Goede Doel Habitat

Over Habitat Nederland

Habitat for Humanity is een internationale non-profit organisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater – dat is de basis. Daarom bouwt Habitat huizen, samen met de nieuwe huiseigenaren. Habitat is actief in meer dan 70 landen. Wereldwijd leven dankzij Habitat al meer dan 29 miljoen mensen in een veilig huis. Zij hebben nu uitzicht op een hoopvolle toekomst.

 

In boekjaar 2019 heeft Habitat Nederland, mede dankzij alle donateurs en de inzet van vele vrijwilligers, gemiddeld 2.500 mensen per maand geholpen. Elke maand 2.500 mensen die aan een beter leven konden bouwen! Samen bouwen we een beter leven.

 

Meer informatie, kijk op:

www.bouwmee.nl

www.habitat.nl

https://bouwmee.habitat.nl/team/watervoorziening-voor-zambia

 

Sluit je als bedrijf ook aan:

https://bouwmee.habitat.nl/activiteit/bedrijven/teams

We Build 4 You Goede Doel Habitat

Steun met ons mee!

We Build 4 You zou graag samen met u een bijdragen willen delen. Klik op de link en deel een beetje van uw geluk met zij die het echt nodig hebben.

VACATURE DELEN