Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

Blog

Over het onstaan van We Build for You

Warmteweerstandberekening We Build 4 You

Over het onstaan van We Build for You

Sven Teeuwen

Als jonge ondernemer greep ik twee jaar geleden voor mijzelf de kans om een bouwkundig teken en adviesbureau op te richten.
Sven Teeuwen We Build 4 you

Dit is één van de mooiste stappen geweest die ik had kunnen zetten. Zo kon ik niet alleen mijn creatieve brein vrij spel geven, maar ook veel voldoening halen uit het feit dat We Build 4 You aan een snel tempo is blijven groeien.

Vorig jaar was er slechts één personeelslid in dienst.  Dit jaar mocht ik al een tweede personeelslid verwelkomen en ben ik samengegaan met een partner. Alles samengeteld, gingen wij van 300 aanvragen en 5 teamleden naar zo’n 1500 aanvragen per jaar!

Ik heb dan ook samen met ons gehele team een mega-mooie groei mogen doormaken. Het maakt me onwijs trots om te zien met welke mate van doortastendheid en enthousiasme, ieder lid zich inzet om het bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Zo’n snelle groei heeft natuurlijk zijn weerslag op de interne processen en het is dan ook een hele uitdaging geweest om onze processen continue aan de evoluerende situaties te toetsen en aan te passen.

Zowel het continue bijstellen van het sales proces, als het efficiënter uitvoeren van de projecten, tot en met de optimalisatie van onze bedrijfssjablonen, zorgen ervoor dat wij uptempo ons spel kunnen blijven spelen.

Evengoed zijn er nog een hoop stappen te maken en heb ik er alle vertrouwen in dat wij deze positieve trend kunnen blijven doorzetten en een mooi, leuk, klantgericht en soci aal bedrijf zullen blijven met passie voor het werk.

 

VACATURE DELEN