Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

Blog

Bouwadvies Aanvragen

Bouwadvies aanvragen

Bouwadvies Aanvragen

Hoe breng je je bouwavontuur tot een goed einde, zodat je ideale woonwensen worden vervuld én je – bij voorkeur ruim – binnen het budget blijft?

Wanneer je erover denkt te gaan verbouwen of bouwen, dan moet je aan verschillende soorten verplichtingen voldoen. Verbouwen of bouwen doe je in je leven meestal slechts één of hoogstens twee keer.  Logisch dat je je vragen stelt over wat kan en mag én hoe je dit het best kan aanpakken. Bovendien is bouwen of verbouwen een ingrijpend proces, dat veel van je tijd en aandacht vergt, zelfs wanneer je alles uit handen geeft. Jij bent immers de opdrachtgever en daardoor het aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke.

We Build 4 You kan ervoor zorgen dat de werken niet onnodig vertraging oplopen en dat het project in goede banen wordt geleid. Wij zorgen ervoor dat tijdens de bouw of verbouwing het overzicht over alle disciplines wordt behouden en dat het nieuwbouw- of verbouw object naar alle tevredenheid kan worden opgeleverd.  Dit zowel op kwalitatief als op financieel gebied.

Realiseer jouw droomhuis met We Build 4 You

We Build 4 You werkt jouw droom uit aan de hand van geavanceerde 2D of 3D tekenprogramma’s, Excel sheets, bestekken en calculatieprogramma. Als wij ingeschakeld worden voor een bouwkundig advies, dan maken wij eerst kennis, om zo inzicht te krijgen in jouw specifieke wensen.

Tijdens het eerste gesprek kunnen wij meteen advies geven vanuit onze kennis en ervaring. Vervolgens maken wij een scherpe offerte zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Nadien starten wij met het bouwkundig advieszodat je inzicht krijgt in hoe de verbouwing er uiteindelijk uit gaat zien. Wij verwerken de door jou gewenste situatie tot een bouwkundig advies. Zodra dit bouwkundig advies klaar is, zullen wij ook alle aanvullende berekeningen verzorgen (indien nodig).

 

Wat houdt bouwkundig advies in?

Binnen het kopje bouwkundig advies zijn een aantal zaken belangrijk. Er zijn 3 soorten bouwkundig advies te verkrijgen binnen We Build 4 You. Wil je hier meer over weten, dan kan je voor de volgende diensten op onze expertise rekenen:

  1. Bouwkundig advies
    Betreft algemeen advies. Waarin wij je over de kleinste dingen kunnen adviseren.
  2. Bouwbegeleiding
    Bouwbegeleiding betreft de begeleiding gedurende het ontwerp en de aanvraagfase tot de uitbesteding van het werk bij een aannemer.
  3. Bouwmanagement
    Betreft het volledig management van uw bouwwerk van initiatief tot oplevering.

Neem direct contact op met bouwprofessionals van We Build 4 You of lees snel verder als je meer te weten wil komen.

Bouwkundig advies, is dat dan niet duur?

Bouwkundig advies lijkt best wel duur en soms onnodig.  Maar doordat we ervaring hebben in wat er allemaal komt kijken bij de bouw of verbouwing van een woning en dus ook mogelijke obstakels kunnen anticiperen, kunnen we blunders vermijden en ervoor zorgen dat alles niet moet worden overgedaan of aangepast. Dus in dat opzicht kan er zelfs flink wat worden bespaard.

Bouwadvies aanvragen

Zoals eerder aangegeven is deze besparing vooral te danken aan onze zéér ervaren bouwadviseurs. Zij houden toezicht op de kwaliteit, de planning en het budget van het bouwproject. De professionals van We Build 4 You geven advies over de verschillende aspecten van de bouw of verbouwing en voeren hun controlerende en coördinerende taken op een prettige manier uit. Dat betekent met respect voor jezelf als opdrachtgever, voor de aannemer én voor de maatwerkspecialisten.

“Geld besparen voor u, als onze opdrachtgever, door uitgekiend en efficiënt te werken, is voor ons WB4U-team van gepassioneerde bouwadviseurs, tekenaars, constructeurs, bouwmanagers en bouwkostendeskundigen, nét zo’n uitdaging als het begeleiden van de bouw of verbouwing zelf.”

Waarom bouwkundig advies aanvragen bij We Build 4 You?

Het verbouwen of nieuwbouw van een bouwwerk is een ingewikkeld en tijdrovend proces dat goed dient te worden begeleid, om o.a. kosten te beperken.

Bouwkundig advies op maat kan van essentieel belang zijn. We Build 4 You adviseert je over verschillende bouwkundige onderwerpen. Wij ondersteunen, bieden advies en assisteren vanaf de start en tijdens het ontstaan van een idee.  We denken ook mee over het ontwerp en de tekeningen, tot er een compleet uitgewerkt plan op tafel ligt.

We Build 4 You maakt gebruik van innovatieve technologieën en werkt samen met bevriende partners om haar projecten af te ronden; wat betekent dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën op het gebied van architectuur in de bouw. Als bouwbegeleider voorkomen we technische risico’s en bouwfouten door het werk met regelmaat te toetsen aan de relevante bouwvoorschriften, kwaliteitsnormen en aan de richtlijnen van de verzekeringsmaatschappijen.

Eigenaar van We Build 4 You, Sven Teeuwen: “Onze aanpak is gebaseerd op ons maatwerk aanvalsplan. Dit plan houdt in dat we gezamenlijk je wensen in kaart brengen en aansluitend de taken slim verdelen. Daarbij behouden we vanuit onze organisatie de helicopterview, zowel op hoofdlijnen als op detailniveau.

We overleggen wat jijzelf, als opdrachtgever, mogelijk zelf kunt doen; bijvoorbeeld het definitief vormgeven van je idee – al dan niet met hulp van onze experts – en welke taken de externe maatwerkspecialisten oppakken. Veel van de specialisten die wij in huis hebben en waarmee wij samenwerken of die wij aanbevelen zijn zelfstandig ondernemer en kunnen daarom op maat worden ingehuurd.”

Zoals de bouw van een object start met het leggen van een degelijk fundament, zo starten de woonwensen met een bouwkundig advies van een bekwame professional. Onafhankelijke bouwkundige begeleiding is noodzakelijk om van het begin af aan een project in goede banen te leiden en om tijdens de bouw of verbouwing het overzicht op alle disciplines te behouden.  Zo kan het project naar wens worden opgeleverd, zowel op kwalitatief, als op financieel gebied.

We Build 4 You is een gespecialiseerd bouwadviesbureau dat met u meedenkt!  Samen met acht vakkundige tekenaars, heeft We Build 4 You duizenden bouwtekeningen op haar naam staan en afgerond.  We Build 4 You is de ideale partner voor wie op zoek is naar een betrouwbare en bekwame bouwadviseur.

VACATURE DELEN