Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

Blog

Een Ontwerptekening op Maat

Een Ontwerptekening op Maat

Je wilt een aanbouw of uitbouw realiseren, een garage installeren, dakvensters of schuifdeuren laten plaatsen en hebt daar natuurlijk je eigen ideeën over … Jammer genoeg valt niet alles te realiseren zoals jij dat precies wenst. Sommige realisaties zijn niet toegelaten, anderen zijn dan weer niet haalbaar omwille van bijvoorbeeld het draagvlak van een bestaande constructie, of wegens een te hoge prijs.

Soms kan het ook zijn dat je niet goed weet wat je juist wil op visueel vlak of misschien weet je dit net wél, maar kan je je niet inbeelden hoe het er exact zal uit te komen zien wanneer er rekening wordt gehouden met alle imperatieven en parameters. Een ontwerptekening brengt dan de oplossing.

 

Ontwerptekeningen zijn esthetische tekeningen of renderings die uw wensen en ideeën weergeven. Dit soort tekeningen zijn de eerste stap in de ontwerpfase. We Build 4 You legt samen met u de belangrijkste concepten vast en zorgt ervoor dat deze zorgvuldig worden geïntegreerd en gecoördineerd in een ontwerp. Zo zorgen wij ervoor dat alle elementen op het juiste moment tot een passend detailniveau worden ontworpen en kunnen wij gedetailleerd de uitstraling van uw project weergeven.

Dit heeft als voordeel dat je meteen kan zien wat je leuk vindt of wat je liever anders had gezien. Je kan dan samen met uw toegewezen klantencontact overleggen wat er eventueel kan worden aangepast, zodat u uw droomwoning kan realiseren. Zodra u akkoord gaat met het visueel concept, kunnen we overgaan tot de meer gedetailleerde constructietekeningen die aannemers en gemeentes nodig hebben.

 

VACATURE DELEN