Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl
2D en 3D tekenwerk

CONSTRUCTIETEKENINGEN

Wij helpen u met het aanvragen van een
omgevingsvergunning. Zowel de tekeningen als de
berekeningen!

TEKENINGEN

Constructietekeningen

 

Wat zijn constructietekeningen

Constructietekeningen zijn tekeningen waarop het constructieve geraamte uiteen is gezet. Hierin zijn alle bouwkundige niet hoofdelijk dragende elementen uitgetekend tot in detail.

 

Denk daarbij aan een betonnen funderingsbalk met daarin de wapening of een houten wand met daarin de balkafmetingen en hart op hart afstanden van de balken.

 

Een constructieve tekening wordt op de achtergrond altijd bekrachtigd door een constructieve berekening. Dit moet om er zeker van te zijn dat het getekende de berekende krachten kan weerstaan.

a

Wie maakt de constructietekeningen?

De constructietekening wordt gemaakt door een constructeur. Dit is vaak een HBO of universitair geschoold persoon met affiniteit voor cijfers en krachtenspel.

 

Waar kijkt een constructeur naar?

Binnen een constructietekening probeert een constructeur een balans te vinden in het gebouw om een zo efficiënt mogelijk geraamte te maken. Hier wordt met het ontwerp in gedachten gekeken naar de overspanningsrichtingen, de constructieafmetingen en toegepaste materialen.

We build 4 you Staaltekeningen

Wij berekenen het!

We Build 4 You kan indien u een constructieberekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een constructieberekening aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Zeer tevreden over We Build 4 You! Gedurende het hele project is er fijn contact. De communicatie is helder en dat zorgt ervoor dat het resultaat precies is zoals besproken, ze denken echt met je mee. We Build 4 You levert echt vakmanschap!

Particulier

Lotte Kerkhoff

We Build 4 You Recensies

We zijn erg blij met de keuze voor WB4U! De specialisten van We Build 4 You zijn vakbekwaam en transparant. Sven is bovendien een perfectionist die in staat is om de opdracht naar een hoger plan te tillen. Een partner voor het leven!

Zakelijk

Patrick Kant

We Build 4 You Recensies

Zeer fijne ervaringen gehad met We Build 4 You. We kregen heldere adviezen en een mooi eindresultaat.

Particulier

Daan van Houten

We Build 4 You Recensies

Prima partij om mee samen te werken !

Zakelijk

Rene Verlaan

We Build 4 You Recensies

Aanrader! Een bedrijf wat werkt met veel kennis, efficiëntie en ook persoonlijke aandacht.

Particulier

Jaco Andela