Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

Kortingsactie

 • Korting stapelen
 • Hier vind je waar wij korting op geven
Korting

Persoonlijk advies

Vast tarief

25 jaar ervaring

Home » Korting

Korting op tekenwerk

Wij helpen je graag en geven korting weg

Wij hebben voor jou de beste kortingsacties geselecteerd. Helaas kunnen wij de prijs niet naar 0 brengen. Maar wij doen wel ons best om binnen alle redelijkheid onze centjes te verdienen.

Om die reden hebben wij een twee tal kortingen gevonden die passen bij onze dienst en op redelijke wijze korting bieden zodat jij mee geniet als het voor ons ook makkelijker gaat.

Hieronder het tweetal kortingsacties op tekenwerk dat wij hebben:

 • 10% korting wanneer je 100% vooraf betaald, Binnen alle redelijkheid is dit alleen mogelijk tot een bedrag van € 20.000,-. De keuze kun je maken en het voordeel wordt in de offerte weergegeven.

 

 • 10% korting wanneer wij jouw of het huis van de buren al hebben uitgetekend. Als wij minder hoeven te doen is het onzin dat wij jou hiervoor het zelfde laten betalen.
  – Tip 1: Deel deze korting met je buren;
  – Tip 2: Geef je korting weg aan het goede doel dat wij met We Build 4 You steunen.

 

 • 5% korting wanneer wij jouw of het huis van de buren al hebben uitgetekend. maar wanneer de bouwregelgeving er op is gedateerd. Als wij minder hoeven te doen is het onzin dat wij jou hiervoor het zelfde laten betalen.
  – Tip 1: Deel deze korting met je buren;
  – Tip 2: Geef je korting weg aan het goede doel dat wij met We Build 4 You steunen.

 

Wij houden van transparantie en willen dat jij vooraf goed weet wat de kosten zijn of welke kosten nog gaan komen. Vraag daarom een offerte aan en ervaar wat wij voor je beteken.

“Samen werken wij je project uit en maken wij er een mooi geheel van”

Vragen?

Neem dan contact op met Sven Teeuwen.

Recente projecten van woningen

Per jaar maken wij meer dan 300 tekeningen. Hiervan heeft meer dan de helft een constructieberekening. Hiernaast een aantal van onze woningbouwprojecten die wij dit jaar hebben opgeleverd.

Wij realiseren zowel Nieuwbouw als Verbouw projecten van Ontwerp tot Oplevering.

Google review

Google Review We Build 4 You
Zakelijk

Paul Veninga

Een fijne partij om mee samen te werken!

We Build 4 You Reviews
Particulier

Simon Ric-Hansen

Fantastic service and a pleasure dealing with them!

Reviews We Build 4 You
Particulier

Sandra Slotegraaf

Wij hebben een zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Gemeente deed erg moeilijk, maar de medewerkers van We Build 4 You hebben zich extra ingezet en vastgebeten richting de gemeente met een positief resultaat.

Review We Build 4 You
Particulier

Jessica Hooghiemstra

Met veel plezier samengewerkt met ontwerper, die op korte termijn iets lastigs voor me moest tekenen en vervolgens een mooie vergunningsaanvraag bij de gemeente heeft gemaakt. Zeer enthousiast, groot inlevingsvermogen en kennis van zaken. Dat t uiteindelijk toch iets duurder werd omdat er alsnog technische zaken bij kwamen kijken was ok: omdat er vertrouwen was!

Reviews We Build 4 You
Particulier

Mariska de Jong - Maarsen

Het is een fijn bedrijf. Ze denken mee, komen met oplossingen. Ze houden je goed op de hoogte hoe het met je tekeningen ervoor staat. Komen hun afspraken na. Ze hebben het erg druk, hierdoor is er tussendoor weinig tijd om te bellen met vragen. Het moet op afspraak.

Google Review We Build 4 You
Zakelijk

Arjen Pronk

Dank voor je heel vlotte hulp en je werk. Dit gaan we zeker vaker doen!

Google Reviews We Build 4 You
Particulier

Wim Dekker

Onlangs hebben wij van de diensten van We Build 4 U gebruik gemaakt. In dit geval het verzorgen van de tekeningen voor een bouwaanvraag voor onze woning. Direct na het eerste contact is Sven van het doorpakken. Hij luistert goed naar wat jouw wensen zijn en weet dit feilloos te vertalen naar de tekening. Binnen vier werkdagen zijn de tekeningen aangeleverd en kon ik mijn aanvraag bij de gemeente voltooien.

We Build 4 You Reviews
Particulier

Erik Meijers

De start van je verbouwing start bij We Build 4 You Bouwadvies. Via een kennis zijn wij onlangs in contact gekomen met Sven Teeuwen. In de afgelopen periode heeft hij onze bouwtekeningen opgesteld, de vergunning aanvraag gedaan en gaat ook de aankomende verbouwing begeleiden. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

We Build 4 You Review
Particulier

Christiaan de Ridder

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht. Ik beveel We Build 4 You Construction Advice van harte aan.

Review We Build 4 You
Particulier

Sanne Schouten

Betrokken, vriendelijke en professionele organisatie. Wij hebben onze bouwtekeningen door Sven Teeuwen laten maken. Hij denkt mee, levert op tijd en maakt mooie tekeningen.

We Build 4 You Recensies
Particulier

Darryl van Duivenvoorde

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van WB4U. Sven en zijn team hebben de tekeningen voor ons verzorgd voor een vergunning aanvraag bij de gemeente. Door de drukte duurde het iets langer dan gebruikelijk, wat ik begreep. Toch nog vrij snel de tekeningen ontvangen en kunnen indienen bij de gemeente. Volgende keer maak ik weer gebruik van de diensten van WB4U.

We Build 4 You Review
Particulier

Marcel Luijsterburg

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Google Reviews We Build 4 You
Zakelijk

Robbie Tol

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

We Build 4 You Reviews
Particulier

Rezan Matyar

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Google Review We Build 4 You
Particulier

Pieter Maes

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Waarom We Build 4 You

eerlijk, open, en transparant.

We Build 4 You is een modern bedrijf dat wordt geleid door twee jonge gedreven eigenaren met op de achtergrond twee ervaren rotten die ieder al 35 jaar meelopen. Gezamenlijk zijn wij goed voor honderden, zo niet duizenden, bouwtekeningen en voorspoedig verlopen projecten. Onze positieve reviews geven aan dat klanten ons werk waarderen.

Samen met ons ervaren team van 8 tekenaars zijn wij in staat vakkundig en op een hoog tempo tekenwerk en berekenwerk te leveren.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u een bouwtekening van uw huis nodig heeft. Wij kunnen u in alle opzichten volledig ontzorgen, of dit nu gaat om een bouwaanvraag tekening, een ontwerptekening of een verkooptekening.

Wanneer u kiest voor We Build 4 You, dan kiest u voor een specialist met zeer veel ervaring in de bouw. Tal van opdrachten hebben wij succesvol afgerond en wij voeren verschillende soorten werkzaamheden uit. Van een winkelpand tot villa en van ontwerp tot oplevering en alles wat daar bij komt kijken. Onze ontwerpers ontwerpen met u de woning. Bovendien werken onze bouwkundige experts uw woning uit. Onze bouwbegeleiders kopen met u de aannemer in en begeleiden de bouw van start tot oplevering  De constructeurs van We Build 4 You berekenen uw werk. Wij hebben alles in huis en voorzien u van A tot Z in het realiseren van uw bouwwerk. Neem een kijkje in ons portfolio.

Door onze ervaring weten wij precies waar een bouwtekening woning aan moet voldoen en wat wij door middel van deze tekening moeten laten zien. Dit is met name belangrijk als wij aan de slag gaan met een bouwtekening van uw woning in de vorm van een bouwaanvraag tekening. Deze tekening wordt gemaakt op het moment dat het definitieve ontwerp van de woning een feit is. Dat betekent wanneer de gebruikte vormen in het te bouwen of verbouwen huis helemaal helder zijn en er ook voldoende zekerheid is over de materialen die u daarvoor wilt gaan gebruiken. Ook moet er duidelijkheid zijn op het gebied van zaken als de gevel- en dakrand afwerking. Deze bouwtekening huis is zowel voor uzelf als voor de aannemer en de gemeente noodzakelijk. De gemeente baseert hierop namelijk haar beslissing om al dan niet een vergunning te verlenen.

De bouwtekening is een verplicht onderdeel van de vergunningsaanvraag en is daardoor erg belangrijk. Mocht u iets willen gaan bouwen, dan zal u dus een bouwtekening van uw huis moeten hebben. Het is belangrijk dat deze bouwtekening uw wensen goed visualiseert. Het is dan ook belangrijk dat u dit door een expert laat maken. Kies daarom voor ons!

Uiteraard maken wij voor u ook een bouwtekening huis in de vorm van een ontwerptekening. Wij beelden met deze tekening uw ideeën uit en leggen dat vast in een  ontwerp. Deze ontwerptekening wordt voornamelijk gemaakt aan de start van een bouwproces, om op deze manier inzicht te krijgen in het door u gewenste ontwerp. Omdat deze tekeningen voornamelijk met de hand worden gemaakt, spreken wij ook wel van een ontwerpschets. Er wordt geschetst met de wettelijke mogelijkheden in het achterhoofd, net als dat alleen getekend wordt zodra de constructie ook daadwerkelijk mogelijk is. Ook worden de kosten vaak al meegenomen. Wij willen zo vooral een reëel beeld schetsen van iets wat daadwerkelijk binnen uw mogelijkheden ligt.

Een bouwtekening huis kan ook gaan om een verkooptekening, een iets minder bekendere vorm van een bouwtekening woning. Stel dat u een aantal woningen laat bouwen die u wilt gaan verkopen of verhuren. In dat geval doet u er verstandig aan een verkooptekening door ons te laten maken. Wat u in de praktijk vaak ziet is dat mensen die interesse hebben, amper in kunnen schatten hoe groot ruimtes zijn. Dat beeld wordt wel gekregen als u met een verkooptekening gaat werken. Dit is een gevisualiseerde tekening waarin vloerafwerking, meubels, sanitair en de aangebrachte installaties in te zien zijn. Deze levensechte tekening geeft de verhoudingen beter weer en zo kunnen mensen beter inschatten hoe ruim een woning precies is. Slechts 5 procent van alle mensen blijkt in de praktijk dit ook zonder een verkooptekening aardig in te kunnen schatten. Hiermee is het nut van het laten maken van een dergelijke bouwtekening van uw huis, meteen verklaard.

Verder zijn wij specialist in het maken van bestektekeningen, dit zijn tekeningen die tot in detail uitgewerkt zijn en een vervolg zijn op de bouwaanvraagtekeningen. In een bestek of technische omschrijving worden alle materialen die gebruikt worden ingetekend. Het zijn uitgewerkte tekeningen waarin het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. Mocht u zoeken naar de geschikte partij voor 3D visualisatiesconstructietekeningensplitsingstekeningen of slooptekeningen, dan bent u bij ons ook meteen aan het enige juiste adres. Want ook die bouwtekening voor je huis nemen wij graag voor onze rekening.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tekenwerk. Wij hebben namelijk een zeer compleet aanbod en dit houdt in dat u bij ons ook terecht kunt voor het berekenwerk zoals constructieberekeningen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de daglicht- en ventilatieberekeningen. Wij werken ook de brandveiligheidseisen uit. Doordat wij dit allemaal aanbieden vindt u in ons een partij die u met het totale plaatje kan helpen. Nadat u met ons in zee gegaan bent, weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u een bouwvergunning aanvragen.

De Koffie staat voor u klaar!

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan, indien u een bouwtekening wenst, een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bouwtekening of vergunningstekening aan via het contactformulier.

VACATURE DELEN