Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

BOUWTEKENING HUIS

  • Wij werken alles voor u tot in detail uit!
  • We Build 4 You maakt 3D bouwtekening van uw huis
Tekeningen

Meer dan 25 jaar ervaring in de bouw

Alle disciplines binnen 1 bedrijf

Wij zijn de blauwdruk tot uw succes!

Home » Bouwtekeningen » Bouwtekening Huis

Bouwtekening Huis of Bungalow

Van ontwerp tot oplevering

Een huis bouwen of helemaal verbouwen is hoogstwaarschijnlijk niet iets wat u vaak doet. Vaak is het een droom die uitkomt om geheel naar eigen smaak en wensen uw droomwoning te maken. Er komt echter zo veel bij kijken dat wij adviseren bij dergelijke plannen contact op te nemen met een bouwkundig adviseur. Liefst ons natuurlijk 😉. Als u een gratis adviesgesprek aanvraagt spreken wij alle ins en outs van uw bouw- of verbouwproces met u door.

3D-ontwerp en Schetsontwerp

Om goed inzicht te krijgen in hoe u de woning wilt hebben, maken we uw ontwerp in 3D door middel van 3D bouwtekeningen. Dankzij deze methode krijgt u niet alleen inzicht in hoe de woning er in volume uitziet, maar u krijgt ook een goed beeld van hoe de verschillende materialen en kleuren samen komen. U krijgt bij ons een exclusief beeld van het eindproduct al voordat het gebouwd of verbouwd is.

“Wij nemen u mee in een 3D tour door uw woning al voordat het gebouwd is”

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u een bouwtekening van uw huis nodig heeft. Wij kunnen u in alle opzichten volledig ontzorgen, of dit nu gaat om een bouwaanvraag tekening, een ontwerptekening of een verkooptekening.

Door onze ervaring weten wij precies waar een bouwtekening woning aan moet voldoen en wat wij door middel van deze tekening moeten laten zien. Dit is met name belangrijk als wij aan de slag gaan met een bouwtekening van uw woning in de vorm van een bouwaanvraag tekening. Deze tekening wordt gemaakt op het moment dat het definitieve ontwerp van de woning een feit is. Dat betekent wanneer de gebruikte vormen in het te bouwen of verbouwen huis helemaal helder zijn en er ook voldoende zekerheid is over de materialen die u daarvoor wilt gaan gebruiken. Ook moet er duidelijkheid zijn op het gebied van zaken als de gevel- en dakrand afwerking. Deze bouwtekening huis is zowel voor uzelf als voor de aannemer en de gemeente noodzakelijk. De gemeente baseert hierop namelijk haar beslissing om al dan niet een vergunning te verlenen.

De bouwtekening is een verplicht onderdeel van de vergunningsaanvraag en is daardoor erg belangrijk. Mocht u iets willen gaan bouwen, dan zult u dus een bouwtekening van uw huis moeten hebben. Het is belangrijk dat deze bouwtekening uw wensen goed visualiseert. Het is dan ook belangrijk dat u dit door een expert laat maken. Kies daarom voor ons!

Ontvang gratis extra’s:

Kunt u zich vorstellen dat u uw woning al voordat het gebouwd is in 3D kunt zien. zowel interieur als exterieur visualisaties zijn mogelijk

U kunt zich wel voorstellen dat wanneer u iets nieuws gaat bouwen, u een deel van het interieur of misschien wel exterieur wilt aanpakken om het u helemaal naar de zin te maken. Om u hiermee te helpen, biedt We Build 4 You u 1 uur aan ontwerptijd aan van een van onze ontwerpers. U kunt hiervoor langs komen, maar u kunt dit ook online met ons doorlopen.

Omdat het verbouwen van de woning veel tijd en geld kost is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat er dient te gebeuren om de verbouwing zo tot stand te brengen dat het eindresultaat naar u zin is.

Veel van de keuzes die u dient te maken hangen daarbij af van de bouwkosten. Om u te helpen met wat iets kost hebben wij een calculatie tool voor u gemaakt waarin u zelf de bouwkosten kunt bepalen.

Nadat het teken en berekenwerk is gemaakt dien het werk natuurlijk nog gebouwd te worden. Omdat tekeningen niet voldoende zijn om een aannemer volledig aan te vragen, is het noodzakelijk dat u een goede omschrijving aanlevert waarin overige materialen, kleuren, sanitair, vaste inrichtingen zoals keukens zijn opgenomen. Het gaat immers altijd om veel geld.

Om u te helpen met deze aanvraag biedt We Build 4 You u zij technische omschrijving template aan. Hiermee kunt u zelf een technische omschrijving maken. Mocht u eventueel hulp van ons verlangen dan kunnen wij u hiermee helpen.

Omdat wij graag nog eens met u willen werken ontvangt u gratis 5% korting op uw volgende aankoop. Mocht u zelf echter niet van plan zij om nog eens te bouwen dan kunt u de korting ook één maal weggeven aan familie, vrienden of bekenden.

Om u te helpen in uw zoektocht, bieden wij u aan om de contactgegevens van 3 aannemers uit uw buurt te verstrekken. Wij hebben een breed landelijk netwerk dat wij inzetten en gebruiken om u te helpen.

U kunt zich vast wel voorstellen dat het bouwen van een woning niet zomaar even iets is. Omdat de bouw de grootste sector van het land is, komt er veel spécifieke kennis kijken bij het tot stand brengen van bouwwerken.

Wij werken als bouwkundig bureau exclusief samen met een aantal bouwbegeleiders waarvan wij weten dat zij uw klus kunnen klaren. Wij bieden hiermee landelijke dekking.

Graag delen wij deze kennis, u ontvang gratis en geheel vrijblijvend de contactgegevens van een bouwbegeleider uit uw buurt.

Stel vragen op onze blog en op onze social media kanalen FacebookLinkedinInstagram.

Meer informatie

Bouwtekening huis

Omdat niet alleen het ontwerp, maar natuurlijk ook het bouwtechnische aspect van belang is, maken wij het tekenwerk op zo’n manier dat wij eenvoudig met ons ontwerp een bouwvergunning kunnen aanvragen.

Wij bieden hierbij de flexibiliteit om tijdens het bouwtekening-proces van uw huis nog bij te sturen. Wij plannen een moment in om samen met u het werk door te nemen om te kijken of alles naar wens gaat. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u wilt, zonder dat wij daar extra kosten voor moeten rekenen – zoals dit bij vele van onze collega’s wel gebeurt –.

“We Build 4 you vraagt de vergunning voor u aan en behandelt de vragen van de gemeente.”

Om te zorgen dat uw verhaal goed overkomt bij de bouwer is het van belang dat naast goede tekeningen ook een schriftelijke uitleg wordt gegeven van uw wensen. Dit kan op twee manieren worden gedaan:

1) Kosten technische omschrijving

Dit passen wij toe bij projecten waarvan de complexiteit laag is.  Dit kost doorgaans de helft van een bouwkundig bestek, € 500,- voor een woning.

2) Kosten bouwkundig bestek

Dit is een uitgebreide omschrijving inclusief montage richtlijnen alsmede ondergrond vereisten, € 1000,- voor een woning.

Om de geschreven omschrijvingen hierboven genoemd kracht bij te zetten dient, zo nodig, het tekenwerk voor uw huis aangepast te worden. Dit af van de complexiteit van uw project.

Als voorbeeld kan bijvoorbeeld een uitgebreide verbouwing goed af met een technische omschrijving en vergunningstekeningen.

Wanneer u een vrijstaande woning nieuw gaat bouwen is het raadzaam om echter wel de bouwtekeningen van uw huis/ bungalow verder uit te laten werken zodat alle producten zoals prefab wanden, vloeren, daken, kozijnen etc. naadloos op elkaar aansluiten. Dit is nodig om de u wellicht bekende 13% faalkosten in de bouw te beperken.

“Neem contact op met een van onze bouwkundige experts en zij vertellen u wat voor u van toepassing is”

Bouwtekening huis

Omdat uw woning niet als een kaartenhuis in elkaar mag storten en dient te voldoen aan de wettelijke normen dienen verschillende berekeningen gemaakt te worden.

De meest belangrijke is de constructieve berekening. Hiermee tonen wij aan dat de woning sterk genoeg is om zijn eigen gewicht te dragen en de elementen van de natuur te weerstaan.

Daarnaast is het zeer belangrijk om leefcomfort in uw woning te hebben hebben zodat u zich fijn voelt en kunt genieten. Om deze reden worden er Daglicht–ventilatiewarmteweerstand– en oppervlakte berekeningen gemaakt.

Het is namelijk niet wenselijk dat u een kamer krijgt die te klein is, tocht, niet warm te houden is en last heeft van ophopende vocht waardoor schimmel kan ontstaan.

Om te garanderen dat de ruimtes prettig van grote zijn en voldoen aan al deze eisen, is het noodzakelijk en zelfs verplicht om deze berekeningen in te dienen bij de gemeente.

“We Build 4 You maakt al deze berekeningen zelf waardoor u geen overbodige kosten betaald en alles onder 1 dak kunt regelen”

Als wij ingeschakeld worden voor een bouwtekening voor een huis, dan maken wij eerst kennis om zo inzicht te krijgen in de specifieke wensen die u heeft. Meteen tijdens dit eerste gesprek kunnen wij u advies geven vanuit onze kennis, maar vooral ook vanuit onze ervaring. Vervolgens maken wij een scherpe offerte, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Daarna starten wij met uw bouwtekening huis zodat u inzicht krijgt in hoe uw verbouwing er uiteindelijk uit gaat zien. Wij verwerken de door u gewenste situatie tot een bouwtekening huis.  Als wij de bouwtekening voor uw huis in orde hebben gemaakt – en indien nodig -, zullen wij ook alle aanvullende berekeningen verzorgen

Werk wijze We Build 4 You

OFFERTE FASE

Stap 1

Vraag een offerte aan

Werk wijze We Build 4 You

OFFERTE FASE

Stap 2

Kennismaking

Werk wijze We Build 4 You

OFFERTE FASE

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Werk wijze We Build 4 You

OPDRACHT FASE

Stap 4

Ja ik wil

Werk wijze We Build 4 You

OPDRACHT FASE

Stap 5

Maak kennis met uw expert

Werk wijze We Build 4 You

OPDRACHT FASE

Stap 6

Wij plannen het werk in

Werk wijze We Build 4 You

OPDRACHT FASE

Stap 7

Controle ronde

Werk wijze We Build 4 You

OPDRACHT FASE

Stap 8

Oplevering of indienen

Uiteraard maken wij voor u ook een bouwtekening huis in de vorm van een ontwerptekening. Wij beelden met deze tekening uw ideeën uit en leggen dat vast in een  ontwerp. Deze ontwerptekening wordt voornamelijk gemaakt aan de start van een bouwproces, om op deze manier inzicht te krijgen in het door u gewenste ontwerp. Omdat deze tekeningen voornamelijk met de hand worden gemaakt, spreken wij ook wel van een ontwerpschets. Er wordt geschetst met de wettelijke mogelijkheden in het achterhoofd, net als dat alleen getekend wordt zodra de constructie ook daadwerkelijk mogelijk is. Ook worden de kosten vaak al meegenomen. Wij willen zo vooral een reëel beeld schetsen van iets wat daadwerkelijk binnen uw mogelijkheden ligt.

Een bouwtekening huis kan ook gaan om een verkooptekening, een iets minder bekendere vorm van een bouwtekening woning. Stel dat u een aantal woningen laat bouwen die u wilt gaan verkopen of verhuren. In dat geval doet u er verstandig aan een verkooptekening door ons te laten maken. Wat u in de praktijk vaak ziet is dat mensen die interesse hebben, amper in kunnen schatten hoe groot ruimtes zijn. Dat beeld wordt wel gekregen als u met een verkooptekening gaat werken. Dit is een gevisualiseerde tekening waarin vloerafwerking, meubels, sanitair en de aangebrachte installaties in te zien zijn. Deze levensechte tekening geeft de verhoudingen beter weer en zo kunnen mensen beter inschatten hoe ruim een woning precies is. Slechts 5 procent van alle mensen blijkt in de praktijk dit ook zonder een verkooptekening aardig in te kunnen schatten. Hiermee is het nut van het laten maken van een dergelijke bouwtekening van uw huis  meteen verklaard.

Verder zijn wij specialist in het maken van bestektekeningen, dit zijn tekeningen die tot in detail uitgewerkt zijn en een vervolg zijn op de bouwaanvraagtekeningen. In een bestek of technische omschrijving worden alle materialen die gebruikt worden ingetekend. Het zijn uitgewerkte tekeningen waarin het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. Mocht u zoeken naar de geschikte partij voor 3D visualisaties, constructietekeningen, splitsingstekeningen of slooptekeningen, dan bent u bij ons ook meteen aan het enige juiste adres. Want ook die bouwtekening voor je huis nemen wij graag voor onze rekening.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tekenwerk. Wij hebben namelijk een zeer compleet aanbod en dit houdt in dat u bij ons ook terecht kunt voor het berekenwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor de daglicht en ventilatieberekeningen. Wij werken ook de brandveiligheidseisen uit. Doordat wij dit allemaal aanbieden vindt u in ons een partij die u met het totale plaatje kan helpen. Nadat u met ons in zee gegaan bent weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u een bouwvergunning aanvragen.

Wanneer u kiest voor We Build 4 You, dan kiest u voor een specialist met zeer veel ervaring in de bouw. Tal van opdrachten hebben wij succesvol afgerond en wij voeren verschillende soorten werkzaamheden uit. Van een winkelpand tot villa en van ontwerp tot oplevering en alles wat daar bij komt kijken. Onze ontwerpers ontwerpen met u de woning. Tevens werken onze bouwkundige experts uw woning uit. Onze bouwbegeleiders kopen met u de aannemer in en begeleiden de bouw van start tot oplevering De constructeurs van We Build 4 You berekenen uw werk. Wij hebben alles in huis en voorzien u van A tot Z in het realiseren van uw bouwwerk. Neem een kijkje in ons portfolio.

Recente projecten van woningen

Per jaar maken wij meer dan 300 tekeningen. Hiervan heeft meer dan de helft een constructieberekening. Hiernaast een aantal van onze woningbouwprojecten die wij dit jaar hebben opgeleverd.

Wij realiseren zowel Nieuwbouw als Verbouw projecten van Ontwerp tot Oplevering.

Google review

We Build 4 You Recensies
Zakelijk

Paul Veninga

Een fijne partij om mee samen te werken!

We Build 4 You Recensies
Particulier

Simon Ric-Hansen

Fantastic service and a pleasure dealing with them!

We Build 4 You Recensies
Particulier

Sandra Slotegraaf

Wij hebben een zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Gemeente deed erg moeilijk, maar de medewerkers van We Build 4 You hebben zich extra ingezet en vastgebeten richting de gemeente met een positief resultaat.

We Build 4 You Recensies
Particulier

Jessica Hooghiemstra

Met veel plezier samengewerkt met ontwerper, die op korte termijn iets lastigs voor me moest tekenen en vervolgens een mooie vergunningsaanvraag bij de gemeente heeft gemaakt. Zeer enthousiast, groot inlevingsvermogen en kennis van zaken. Dat t uiteindelijk toch iets duurder werd omdat er alsnog technische zaken bij kwamen kijken was ok: omdat er vertrouwen was!

We Build 4 You Recensies
Particulier

Mariska de Jong - Maarsen

Het is een fijn bedrijf. Ze denken mee, komen met oplossingen. Ze houden je goed op de hoogte hoe het met je tekeningen ervoor staat. Komen hun afspraken na. Ze hebben het erg druk, hierdoor is er tussendoor weinig tijd om te bellen met vragen. Het moet op afspraak.

We Build 4 You Recensies
Zakelijk

Arjen Pronk

Dank voor je heel vlotte hulp en je werk. Dit gaan we zeker vaker doen!

We Build 4 You Recensies
Particulier

Wim Dekker

Onlangs hebben wij van de diensten van We Build 4 U gebruik gemaakt. In dit geval het verzorgen van de tekeningen voor een bouwaanvraag voor onze woning. Direct na het eerste contact is Sven van het doorpakken. Hij luistert goed naar wat jouw wensen zijn en weet dit feilloos te vertalen naar de tekening. Binnen vier werkdagen zijn de tekeningen aangeleverd en kon ik mijn aanvraag bij de gemeente voltooien.

We Build 4 You Recensies
Particulier

Erik Meijers

De start van je verbouwing start bij We Build 4 You Bouwadvies. Via een kennis zijn wij onlangs in contact gekomen met Sven Teeuwen. In de afgelopen periode heeft hij onze bouwtekeningen opgesteld, de vergunning aanvraag gedaan en gaat ook de aankomende verbouwing begeleiden. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

We Build 4 You Recensies
Particulier

Christiaan de Ridder

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht. Ik beveel We Build 4 You Construction Advice van harte aan.

We Build 4 You Recensies
Particulier

Sanne Schouten

Betrokken, vriendelijke en professionele organisatie. Wij hebben onze bouwtekeningen door Sven Teeuwen laten maken. Hij denkt mee, levert op tijd en maakt mooie tekeningen.

We Build 4 You Recensies
Particulier

Darryl van Duivenvoorde

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van WB4U. Sven en zijn team hebben de tekeningen voor ons verzorgd voor een vergunning aanvraag bij de gemeente. Door de drukte duurde het iets langer dan gebruikelijk, wat ik begreep. Toch nog vrij snel de tekeningen ontvangen en kunnen indienen bij de gemeente. Volgende keer maak ik weer gebruik van de diensten van WB4U.

We Build 4 You Recensies
Particulier

Marcel Luijsterburg

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

We Build 4 You Recensies
Zakelijk

Robbie Tol

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

We Build 4 You Recensies
Particulier

Rezan Matyar

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

We Build 4 You Recensies
Particulier

Pieter Maes

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Waarom We Build 4 You

eerlijk, open, en transparant.

We Build 4 You is een modern bedrijf dat wordt geleid door twee jonge gedreven eigenaren met op de achtergrond twee ervaren rotten die ieder al 35 jaar meelopen. Gezamenlijk zijn wij goed voor honderden, zo niet duizenden, bouwtekeningen en voorspoedig verlopen projecten. Onze positieve reviews geven aan dat klanten ons werk waarderen.

Samen met ons ervaren team van 8 tekenaars zijn wij in staat vakkundig en op een hoog tempo tekenwerk en berekenwerk te leveren.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u een bouwtekening van uw huis nodig heeft. Wij kunnen u in alle opzichten volledig ontzorgen, of dit nu gaat om een bouwaanvraag tekening, een ontwerptekening of een verkooptekening.

Wanneer u kiest voor We Build 4 You, dan kiest u voor een specialist met zeer veel ervaring in de bouw. Tal van opdrachten hebben wij succesvol afgerond en wij voeren verschillende soorten werkzaamheden uit. Van een winkelpand tot villa en van ontwerp tot oplevering en alles wat daar bij komt kijken. Onze ontwerpers ontwerpen met u de woning. Bovendien werken onze bouwkundige experts uw woning uit. Onze bouwbegeleiders kopen met u de aannemer in en begeleiden de bouw van start tot oplevering  De constructeurs van We Build 4 You berekenen uw werk. Wij hebben alles in huis en voorzien u van A tot Z in het realiseren van uw bouwwerk. Neem een kijkje in ons portfolio.

Door onze ervaring weten wij precies waar een bouwtekening woning aan moet voldoen en wat wij door middel van deze tekening moeten laten zien. Dit is met name belangrijk als wij aan de slag gaan met een bouwtekening van uw woning in de vorm van een bouwaanvraag tekening. Deze tekening wordt gemaakt op het moment dat het definitieve ontwerp van de woning een feit is. Dat betekent wanneer de gebruikte vormen in het te bouwen of verbouwen huis helemaal helder zijn en er ook voldoende zekerheid is over de materialen die u daarvoor wilt gaan gebruiken. Ook moet er duidelijkheid zijn op het gebied van zaken als de gevel- en dakrand afwerking. Deze bouwtekening huis is zowel voor uzelf als voor de aannemer en de gemeente noodzakelijk. De gemeente baseert hierop namelijk haar beslissing om al dan niet een vergunning te verlenen.

De bouwtekening is een verplicht onderdeel van de vergunningsaanvraag en is daardoor erg belangrijk. Mocht u iets willen gaan bouwen, dan zal u dus een bouwtekening van uw huis moeten hebben. Het is belangrijk dat deze bouwtekening uw wensen goed visualiseert. Het is dan ook belangrijk dat u dit door een expert laat maken. Kies daarom voor ons!

Uiteraard maken wij voor u ook een bouwtekening huis in de vorm van een ontwerptekening. Wij beelden met deze tekening uw ideeën uit en leggen dat vast in een  ontwerp. Deze ontwerptekening wordt voornamelijk gemaakt aan de start van een bouwproces, om op deze manier inzicht te krijgen in het door u gewenste ontwerp. Omdat deze tekeningen voornamelijk met de hand worden gemaakt, spreken wij ook wel van een ontwerpschets. Er wordt geschetst met de wettelijke mogelijkheden in het achterhoofd, net als dat alleen getekend wordt zodra de constructie ook daadwerkelijk mogelijk is. Ook worden de kosten vaak al meegenomen. Wij willen zo vooral een reëel beeld schetsen van iets wat daadwerkelijk binnen uw mogelijkheden ligt.

Een bouwtekening huis kan ook gaan om een verkooptekening, een iets minder bekendere vorm van een bouwtekening woning. Stel dat u een aantal woningen laat bouwen die u wilt gaan verkopen of verhuren. In dat geval doet u er verstandig aan een verkooptekening door ons te laten maken. Wat u in de praktijk vaak ziet is dat mensen die interesse hebben, amper in kunnen schatten hoe groot ruimtes zijn. Dat beeld wordt wel gekregen als u met een verkooptekening gaat werken. Dit is een gevisualiseerde tekening waarin vloerafwerking, meubels, sanitair en de aangebrachte installaties in te zien zijn. Deze levensechte tekening geeft de verhoudingen beter weer en zo kunnen mensen beter inschatten hoe ruim een woning precies is. Slechts 5 procent van alle mensen blijkt in de praktijk dit ook zonder een verkooptekening aardig in te kunnen schatten. Hiermee is het nut van het laten maken van een dergelijke bouwtekening van uw huis, meteen verklaard.

Verder zijn wij specialist in het maken van bestektekeningen, dit zijn tekeningen die tot in detail uitgewerkt zijn en een vervolg zijn op de bouwaanvraagtekeningen. In een bestek of technische omschrijving worden alle materialen die gebruikt worden ingetekend. Het zijn uitgewerkte tekeningen waarin het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. Mocht u zoeken naar de geschikte partij voor 3D visualisatiesconstructietekeningensplitsingstekeningen of slooptekeningen, dan bent u bij ons ook meteen aan het enige juiste adres. Want ook die bouwtekening voor je huis nemen wij graag voor onze rekening.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tekenwerk. Wij hebben namelijk een zeer compleet aanbod en dit houdt in dat u bij ons ook terecht kunt voor het berekenwerk zoals constructieberekeningen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de daglicht- en ventilatieberekeningen. Wij werken ook de brandveiligheidseisen uit. Doordat wij dit allemaal aanbieden vindt u in ons een partij die u met het totale plaatje kan helpen. Nadat u met ons in zee gegaan bent, weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u een bouwvergunning aanvragen.

De Koffie staat voor u klaar!

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan, indien u een bouwtekening wenst, een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bouwtekening of vergunningstekening aan via het contactformulier.