Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:00; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 icon_widget_image [email protected]

PLATTEGROND HUIS LATEN MAKEN

  • Met een goede plattegrond of verkooptekening krijgt u inzicht in alle maatvoering van de woning.
  • U krijgt 3D inzicht in het eindresultaat van het huis.
  • Goede tekeningen helpen bij de verkoop van uw woning.
Prachtige

Goede communicatie

Eerlijk geprijsd

25 jaar ervaring

Home » Bouwtekeningen » Verkooptekening

Waarom een plattegrond van uw huis laten maken?

Dankzij een plattegrond maakt u het de koper, verhuurder of u zelf makkelijk te begrijpen hoe groot de ruimtes zijn en wat hiermee zoal kan worden gedaan. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ruimtes en afmetingen kunnen worden ingeschat op waarheid. Maar slechts 5 tot 10% van de huizenkopers kan dit uit hun hoofd en ziet het echt voor zich, het overgrote deel wil graag verkooptekeningen of plattegronden zien om zich in te kunnen leven.

Zorg dus voor goede plattegrond, dan weten mensen wat ze kopen of huren.

Maar ook voor u zelf als u uw huis laat bouwen kan het wenselijk zijn om een dergelijke tekening te laten maken. Zo kan ook u zien wat het wordt.

Waarvoor wordt een plattegrond van uw woning gebruikt?

Een plattegrond van een huis kan worden gebruikt bij de verkoop van allerlei soorten producten en diensten, van huishoudelijke artikelen tot grote industriële machines. Het is belangrijk dat zowel verkoper als koper het document goed doorlezen en dat beiden akkoord gaan met de inhoud voordat de verkoop plaatsvindt.

Voordelen plattegrond huis laten maken

Er zijn verschillende voordelen om een plattegrond voor een woning te laten maken:

  1. Visueel overzicht: Een plattegrond geeft een visueel overzicht van de indeling van de woning, waardoor de koper een beeld kan krijgen van de grootte, de lay-out en de gebruiksmogelijkheden van de woning.
  2. Verkoopversterking: Een nauwkeurige plattegrond kan de verkoop van een woning aanzienlijk bevorderen, omdat deze de koper een goed beeld geeft van de grootte, de indeling en de potentiële gebruiksmogelijkheden van de woning.
  3. Duidelijkheid: Een plattegrond geeft duidelijkheid over de grootte en de lay-out van de verschillende kamers en ruimtes, evenals de locatie van deuren, ramen, trappen en andere belangrijke elementen. Dit voorkomt misverstanden tussen verkoper en koper.
  4. Administratie: Een plattegrond is een document dat kan worden gebruikt voor administratieve doeleinden, zoals bijvoorbeeld het aantonen van de indeling van een woning.
  5. Planmogelijkheden: een plattegrond biedt de koper de mogelijkheid om te zien hoe de woning eruit ziet, of de indeling praktisch is, of het een geschikte woning voor hem/haar is en of er eventueel aanpassingen gedaan kunnen worden.

Wie maakt een plattegrond van een huis?

De verkoopplattegrond is meestal opgemaakt door een architect of een makelaar en is gebaseerd op de werkelijke afmetingen van de woning. Een nauwkeurige verkoopplattegrond kan de verkoop van een woning aanzienlijk bevorderen, omdat deze de koper een goed beeld geeft van de grootte, de indeling en de potentiële gebruiksmogelijkheden van de woning.

Wat kost het laten maken van een plattegrond?

Een plattegrond laten ontwerpen kost gemiddeld tussen de €100,- en €300,-. De kosten voor het laten maken van een plattegrond kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het gebouw en de wensen van de klant.

Wat is een verkooptekening?

Een verkooptekening- of plattegrond voor een woning is een afbeelding of tekening die de indeling van de woning weergeeft. De plattegrond geeft vaak de grootte en de lay-out van de verschillende kamers en ruimtes weer, evenals de locatie van deuren, ramen, trappen en andere belangrijke elementen. De tekening kan ook andere details bevatten zoals de oppervlakte van de woning, de grootte van de tuin, de locatie van de garage of parkeerplaatsen.

Waar bestaan onze verkooptekeningen uit?

We Build 4 You kan twee soorten verkooptekeningen voor u maken.

1: 2D plattegronden waarin u uw project kan inrichten om te zien en te testen of rondom alle meubels nog genoeg ruimte over is.

2: 3D impressies/plattegronden waardoor u niet alle de inrichting van de plattegrond kan ervaren maar ook kan zien en voelen hoe dit zich verhoudt ten opzichte van de ruimte.

Dankzij deze tekeningen zal uw woning aantrekkelijker ogen. We Build 4 You biedt u de mogelijkheid aan om dit uit te tekenen, vraag hiervoor een prijs aan via onze contactpagina.

Indien u nog iets meer wil dan alleen een verkooptekening dan kan u een kijken op onze 3D visualisaties en render pagina. Deze pagina bevat alles omtrent 3D images waarmee u uw gebouw fotorealistisch tot leven laat komen.

Vragen?

Neem dan contact op met Sven Teeuwen.

Meer informatie

Zelf een verkoop tekening maken

Apps zoals Floor planner kunnen hier bij helpen. De eenvoud van deze app is goed, hij werk intuïtief en geeft daarnaast veel mogelijkheden tot het inrichten van de woning. Dit komt vaak doordat de apps interieur elementen bevatten die op hun beurt weer inzicht geven bij het indelen.

“Houdt er rekening mee dat u geen meetfouten mag maken, zo wel dan kunt u aansprakelijk worden gesteld door de koper.”

Onze werkwijze

Als wij ingeschakeld worden voor een bouwtekening voor een verkooptekening, dan maken wij eerst kennis om zo inzicht te krijgen in de specifieke wensen die u heeft. Meteen tijdens dit eerste gesprek kunnen wij u advies geven vanuit onze kennis maar vooral ook vanuit onze ervaring. Vervolgens maken wij een scherpe offerte zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Daarna starten wij met uw bouwtekening verkooptekening zodat u inzicht krijgt in hoe uw verbouwing er uiteindelijk uit gaat zien. Wij verwerken de door u gewenste situatie tot een bouwtekening verkooptekening. Als wij de bouwtekening voor uw verkooptekening in orde hebben gemaakt en indien nodig zullen wij ook alle aanvullende berekeningen verzorgen

Stap 1 Offerte | Werkwijze wb4u

Vraag een offerte aan

Stap 1

Offerte Fase

Stap 2 Kennismaking | Werkwijze wb4u

OFFERTE FASE

Stap 2

Vraag een offerte aan

Stap 3 Voorstel | Werkwijze wb4u

OFFERTE FASE

Stap 3

Kennismaking

Stap 4 Akkoord | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 4

Ontvang ons voorstel

Stap 5 De expert | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 5

Ja ik wil

Stap 6 Project inplannen | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 6

Maak kennis met uw expert

Stap 7 Controle ronde | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 7

Controle ronde

Stap 8 Oplevering | Werkwijze wb4u

OPDRACHT FASE

Stap 8

Oplevering of indienen

Google reviews

We Build 4 You Reviews

We zijn super geholpen. De gemeente deed wat moeilijk en daarom hebben hun meerdere keren de tekening iets moeten aaanpassen en opnieuw gestuurd. Was allemaal geen probleem. Kon ze ook altijd bellen voor wat extra advies of vragen👍

We Build 4 You Review

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht.

Google Reviews We Build 4 You

Wij hebben een zeer goede en professionele begeleiding gehad bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Gemeente deed erg moeilijk, maar de medewerkers van We Build 4 You hebben zich extra ingezet en vastgebeten richting de gemeente met een positief resultaat.

We Build 4 You Review

Voor een klant van mij dit bedrijf gevonden voor een bouwtekening die nodig was voor een verbouwing aan zijn woonhuis. Na een kort en zeer prettig telefonisch contact met Sven, heeft zijn bedrijf dit voor ons verzorgd en kregen we direct toestemming van de gemeente om de verbouwing af te ronden zoals gepland. Binnenkort start een verbouwing bij mij thuis en zal ook tekeningen nodig hebben, dus Sven ik hoop dat ik straks nog een keer gebruik mag maken van jullie diensten. Ook niet onbelangrijk om te vermelden. De prijzen zijn zo scherp, dat het niet eens nodig was om te shoppen!

Reviews We Build 4 You

As an expat in the Netherlands, planning a home renovation can be very daunting. Sven and the team from We Build 4 You have been extremely helpful in assisting us with getting the approval we need from the gemeente to make changes to our apartment. I was able to have an (online) meeting with Sven within a couple of days of first contacting them. Sven was very patient and friendly and answered all my questions (and in English!). I was kept informed throughout the entire process and never had to follow-up with them for feedback. Communication was clear and the waiting times short. I can recommend this company to anyone who is in need of a "constructieberekening" to apply for their "omgewingsvergunning".

Review We Build 4 You

Zeer goed geholpen bij het aanvragen van bouwtekeningen en in het verlengde daarvan het aanvragen van een bouwvergunning. Goed advies en goede service. Prettige samenwerking geweest. Een aanrader!

We Build 4 You Google Reviews

Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden. Toen de gemeente hier niet mee akkoord ging werd er weer goed meegedacht. Aanpassingen werden tijdig verwerkt.

Google Reviews We Build 4 You

Na veel gezeur over het plaatsen van een dakkapel hebben we wb4u ingeschakeld! Casper was onze contactpersoon en heeft ons waanzinnig goed geholpen!!! De aanvraag voor het plaatsen van het dakkapel is dan ook eindelijk gelukt dankzij WB4U!! Bedankt!!!

We Build 4 You Reviews

We Build 4 You heeft mij uitstekend geholpen met het vergunning- en tekeningenproces t.b.v. het uitvoeren van een verbouwing. Ze reageren snel, adequaat en hebben mij volledig ontzorgd in dit hele proces (inclusief het contact met de gemeente). Ik zou een volgende keer zeker weer WB4U inschake

Google Reviews We Build 4 You

Super goed geholpen, vooral door Casper. Tekeningen waren snel geleverd en wij hebben de vergunningen binnen zonder opmerkingen of gedoe van de gemeente. Heel erg bedankt!

We Build 4 You Review

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Google Reviews We Build 4 You

Bij het tekenen tot aan de aanvraag bij de gemeente. Met name het proces bij de gemeente is erg ingewikkeld en het is dan zeer prettig om goede begeleiding hierin te hebben. Ook het contact met Casper tijdens het hele proces was heel fijn. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om zaken door te nemen. Veel dank!

Reviews We Build 4 You

Ik wil het hele team van dit bedrijf dat werkt heel erg bedanken, want dankzij hen heb ik nu een vergunning en kan ik beginnen met de nodige werkzaamheden aan mijn huis. Ze waren zo begripvol en wisten precies wat ze deden. Ik had geen face-to-face ontmoeting met hen, dat hoefde ook niet eens, want ze deden alles online, gewoon door er een te sturen en een e-mail van mij. Echte professionals. Als u een omgevingsvergunning nodig heeft voor (bouw)zaken voor uw woning bent u bij "We build 4 you" aan het juiste adres. Schrijf gewoon een e-mail naar hen met uw wensen en laat al het andere aan hen over. Het werk wordt goed gedaan!!!! Ik ben zeer tevreden, ik zal in de toekomst zeker weer met ze samenwerken!!!!

We Build 4 You Review

Professional aanpak, goed contact en duidelijk uitleg vanaf eerste moment. Nederlands is niet mijn moeder taal maar toch Dennis & Sven hebben alles gedaan om mij helpen. Met hun hulp kreeg ik er lastig om te regelen bouwvergunning. Toppers!

We Build 4 You Reviews

Het was echt top om samen te werken met Dennis en Daniel van WB4U. Zoveel sneller ging het proces dan dat we gewend waren met andere tekenaars. Er werd goed meegedacht, snel gehandeld en uiteindelijk ook een top tekening en werd de hele vergunningsaanvraag van ons overgenomen. Bij iedere volgende verbouwing schakelen we zeker weer de hulp in van WB4U.

Review We Build 4 You

Wij hadden reeds een ontwerp voor onze stolp die wij gaan renoveren. Voor de vergunning aanvraag met de juiste bijbehorende tekeningen hebben we Build4You gevraagd om ons te helpen. Echt hele fijne ervaring! Het team denkt goed mee , fijne communicatie en nemen de zorg voor de aanvraag van de vergunning uit handen. Echt super gedaan ! Mocht ik ooit weer een tekening nodig hebben, dan weet ik wel waar ik moet zijn! Dank Dennis en Casper !!

Google Reviews We Build 4 You

We Build 4 You heeft voor mij een aanbouw getekend. Zij hebben uitstekend werk verricht met het maken van de verschillende tekeningen (aanvraag en constructie). Prima begeleiding bij het regelen van de vergunning. Zeker aan te bevelen.

Waarom We Build 4 You voor een plattegrond van uw huis

eerlijk, open, en transparant.

We Build 4 You is een modern bedrijf dat wordt geleid door twee jonge gedreven eigenaren met op de achtergrond twee ervaren rotten die ieder al 35 jaar meelopen. Gezamenlijk zijn wij goed voor honderden, zo niet duizenden, bouwtekeningen en voorspoedig verlopen projecten. Onze positieve reviews geven aan dat klanten ons werk waarderen.

Samen met ons ervaren team van 8 tekenaars zijn wij in staat vakkundig en op een hoog tempo tekenwerk en berekenwerk te leveren.

Kiezen voor We Build 4 You

Het kiezen van de juiste partij voor een plattegrond of verkooptekening

Nu duidelijk is hoe het proces rondom een plattegrond voor u zal verlopen, is het nog een kwestie van het kiezen voor de juiste partij. Er zijn vele bedrijven die de werkzaamheden voor hun rekening kunnen en willen nemen. Uiteraard zoekt u naar die ene partij die net iets meer kan bieden. In de beschrijving van het proces rondom de plattegrond van uw woning beschreven wij al wat onze werkwijze is. Onze specialistische werkwijze alleen al is een valide reden om voor ons te kiezen.

We build 4 you is een ervaren partij die dankzij haar jarenlange ervaring weet waar gemeenten naar vragen en hoe de klus geklaard dient te worden. Een van onze bouwkundige experts maakt voor u een kloppende plattegronden en, indien gewenst, tekenen wij deze in 3D zodat u vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Open en eerlijk

Er is echter meer. Wij zijn een bedrijf dat er écht voor gaat. Wij zien problemen niet als tegenslag, maar als een uitdaging! Dat heeft alles te maken met het feit dat u stuit op een groep mensen met passie voor de bouw. En dat dragen wij ook nadrukkelijk uit. Daarnaast zijn wij altijd open en eerlijk en werken wij als partners samen met u als klant. Samen komen wij veel verder dan alleen. Heeft u vragen over een eventuele samenwerking? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij hebben altijd een bouwkundig expert voor u klaar staan om alles met u door te nemen.

Trots op uw opdracht

Ondanks het feit dat het maken van een plattegrond voor een huis volgens vaste protocollen uitgevoerd moet worden, proberen wij in al onze werkzaamheden vooruitstrevend te zijn. We streven ernaar continu te vernieuwen en ontwikkelen. Betere technieken maken het werk voor onze mensen prettiger en het resultaat voor u nog beter. Bovenal zijn wij trots op wat we doen en dit is terug te zien in de manier waarop we de werkzaamheden voor u aanpakken. Inspiratie is voor ons motivatie en goed doen doet goed volgen. U weet dus waar u moet zijn als u een bouwtekening aanbouw of uitbouw wilt laten maken. Wij van We Build 4 You zullen zorgen ervoor dat u trots zal zijn op het resultaat van uw aanbouw of uitbouw. Kortom: voor een tekening of plattegrond bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaring

Door onze ervaring weten wij precies waar een verkooptekening of plattegrond aan moet voldoen en wat wij door middel van deze tekening moeten laten zien. Dit is met name belangrijk als wij aan de slag gaan met een plattegrond van uw huis in de vorm van een verkooptekening. Deze tekening wordt gemaakt op het moment dat het definitieve ontwerp van de plattegrond een feit is. Dat betekent wanneer de gebruikte vormen in het te bouwen of verbouwen van uw woning helemaal helder zijn en er ook voldoende zekerheid is over de materialen die u daarvoor wilt gaan gebruiken. Ook moet er duidelijkheid zijn op het gebied van zaken als de gevel- en dakrand afwerking. Deze verkooptekening of plattegrond is zowel voor uzelf als voor de aannemer en de gemeente noodzakelijk. De gemeente baseert hierop namelijk haar beslissing om al dan niet een vergunning te verlenen.

De bouwtekening is een verplicht onderdeel van de vergunningsaanvraag en is daardoor erg belangrijk. Mocht u iets willen gaan bouwen, dan zal u dus een bouwtekening van uw plattegrond moeten hebben. Het is belangrijk dat deze bouwtekening uw wensen goed visualiseert. Het is dan ook belangrijk dat u dit door een expert laat maken. Kies daarom voor ons!

Behalve voor een plattegrond voor uw huis, kunt u bij ons voor meer bouwkundige zaken terecht. Zo maken wij berekeningen voor u, kunnen wij u bouwkundig advies geven en kunnen wij eventuele bouwbegeleiding aanbieden. Ook voor een bouwkundig rapport klopt u bij ons aan. Met onze parate kennis en ervaring kunnen wij u altijd op de beste manier van dienst zijn.

Samen ontwerpen wij de aanbouw van uw dromen

Uiteraard maken wij voor u ook een verkooptekening in de vorm van een ontwerptekening. Wij beelden met deze tekening uw ideeën uit en leggen dat vast in een  ontwerp. Deze ontwerptekening wordt voornamelijk gemaakt aan de start van een bouwproces, om op deze wijze inzicht te krijgen in het door u gewenste ontwerp. Omdat deze tekeningen voornamelijk met de hand worden gemaakt, spreken wij ook wel van een ontwerpschets. Er wordt geschetst met de wettelijke mogelijkheden in het achterhoofd, net als dat alleen getekend wordt zodra de constructie ook daadwerkelijk mogelijk is. Ook worden de kosten vaak al meegenomen. Wij willen zo vooral een reëel beeld schetsen van iets dat daadwerkelijk binnen uw mogelijkheden ligt.

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

Verder zijn wij specialist in het maken van bestektekeningen, dit zijn tekeningen die tot in detail uitgewerkt zijn en een vervolg zijn op de bouwaanvraagtekeningen. In een bestek of technische omschrijving worden alle materialen die gebruikt worden ingetekend. Het zijn uitgewerkte tekeningen waarin het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. Mocht u zoeken naar de geschikte partij voor 3D visualisatiesconstructietekeningensplitsingstekeningen of slooptekeningen, dan bent u bij ons ook meteen aan het enige juiste adres. Want ook die bouwtekening voor je huis nemen wij graag voor onze rekening.

Wij leveren ook alle benodigde berekeningen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tekenwerk. Wij hebben namelijk een zeer compleet aanbod en dit houdt in dat u bij ons ook terecht kunt voor het berekenwerk zoals constructieberekeningen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de daglicht- en ventilatieberekeningen. Wij werken ook de brandveiligheidseisen uit. Doordat wij dit allemaal aanbieden vindt u in ons een partij die u met het totale plaatje kan helpen. Nadat u met ons in zee gegaan bent weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u een bouwvergunning aanvragen.

De Koffie staat voor u klaar!

Wij ontwerpen plattegrond voor uw huis!

We Build 4 You kan indien u een plattegrond voor uw huis wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een plattegrond en ontwerpbegeleiding aan via het contact formulier.

VACATURE DELEN