Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

2D en 3D tekenwerk

BESTEKTEKENINGEN

Wij werken alles voor u tot in detail uit!

TEKENINGEN

Bestektekeningen en Werktekeningen

 

Wat zijn Bestektekeningen?

Bestek en werktekeningen zijn een vervolg op bouwaanvraagtekeningen. Tijdens het aanvragen van de vergunning kan de bouwtekening nog niet volledig worden gemaakt. Hiervoor is extra informatie nodig.

 

Bijvoorbeeld is veelal nog onbekend wat voor afwerkingen gekozen worden. Tijdens de bestek of technische omschrijving fase dienen wij op zoek te gaan naar de gewenste materialen en afwerkingen. Al deze bepalingen die wij van grof naar fijn afwerken kunnen worden vastgelegd in een bestek of technische omschrijving. De keuze van een van deze twee hangt af van de complexiteit van een bouwwerk. Dit is het punt waarin de meeste vragen naar boven komen en verschillende punten als Ontwerp, Bouwtechniek, Constructieve veiligheid en installaties samen worden gevoegd.

 

Wat zijn bestektekeningen?

Werktekeningen zijn uitgewerkte tekeningen die tot op detail niveau het gebouw of object bouwtechnisch op elkaar aansluit. De tekeningen verbinden het werk van de architect of tekstbureau met de constructeur, installateurs en eventueel nog andere partijen.

Bestektekeningen / werktekeningen

Wie maken werktekeningen?

Werktekeningen wordt door iedere partner gemaakt die bouwtechnisch meewerkt aan de bouw zelf. Denk hierbij aan:

  • Tekenbureau, (die het ontwerp maakt)
  • Constructeur (voor het constructieve geraamte)
  • Staalboer (voor hun constructieve staal)
  • Prefab leveranciers (denk daarbij aan prefabbeton en houten (HSB) elementen)
  • Installateurs (Elektra, Water, Gas, Data, Ventilatie)
  • Lift en overige installaties
Bestektekeningen / werktekeningen

Wij tekenen het!

We Build 4 You kan indien u een bestektekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een Bestektekening of werktekening aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes